[SLOVENIJA] ČAROLIJA LEDENE ZEMLJE I ADVENT U LJUBLJANI uz shopping u Centru BTC CITY! Izaberite željeni datum: 01.,08.,15.,22.12. uz prijevoz za samo 139kn/osobi!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Polazak autobusa s Autobusnog kolodvora Zagreb (peroni 502 – 505) u 07:00 sati. Ice Land je postavljen u 150m2 šatora, koji se hladi do -5°C, stoga je preporučljivo odjenuti se toplo. Ovogodišnja tema prati književno djelo slovenskog književnika Nika Kuppera, Zmajevi na putu.

PROGRAM PUTOVANJA

Polazak autobusa s Autobusnog kolodvora Zagreb (peroni 502 – 505) u 07:00 sati. 

Vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju, uz kraća zaustavljanja putem, do LJUBLJANE. Dolazak u BTC CITY te slobodno vrijeme za shopping u više od četiristo trgovina.

Nastavak vožnje do centra LJUBLJANE. Kraća šetnja gradom uz pratitelja:  LJUBLJANSKI GRAD – BAROKNA ZGRADA GRADSKE VIJEĆNICE – STARI BAROKNI CENTAR GRADA – KATEDRALA SV. NIKOLE – ZMAJEV MOST – PREŠERNOV TRG – TROSTRUKI MOST... 

Dolazak na KONGRESNI TRG, gdje je postavljena Ledena zemlja. Ice Land je projekt koji biva stvaran tijekom cijele godine. Kipari izrađuju skulpture uz pomoć različitih alata: motornih pila, glodalica, brusilica i sl., čak i uz pomoć sušila za kosu. Za one najmlađe, postavljen je i tobogan dug 8 metara te ledeni labirint, a nakon što upoznaju prvu ledenu poštu, odrasli se mogu opustiti u ledenom baru. Poseban ugođaj stvara i igra svjetla sa šarenilom boja. Ovogodišnja tema prati književno djelo slovenskog književnika Nika Kuppera, Zmajevi na putu.

Slobodno vrijeme za individualne programe i uživanje u božićnom ugođaju grada.  Očekivani povratak u Zagreb u večernjim satima.