Doživite opuštajuće iskustvo u Zagrebu: masaža leđa/anticelulitna masaža od 30 minuta ili pak masaža cijelog tijela - relax /klasična masaža od 60 minuta u studiju Geranij već od 59 kn!

12 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Studio Geranij donosi Vam neponovljive ponude masaža od 30 minuta po izboru za 59 kn ili masaža od 60 minuta po izboru za 99 kn! Kupon se može iskoristiti do 25.12.2018.!

Studio Geranij specijaliziran je za usluge masaže i njege tijela. U širokoj ponudi nudimo više od 18 vrsta masaža, usluge depilacije i druge kozmetičke tretmane. Uz povoljne cijene, ugodan ambijent i educirano osoblje prepustite se našem timu!

SPECIJALNA MASAŽA LEĐA
Specijalna masaža leđa izvodi se u kombinaciji aroma i klasične masaže, ritmički dio opuštajući, dio jači pritisak, a sve u svrhu da se poboljša cirkulacija, prokrvljenost, rješavamo se boli, blokade, postajemo gipkiji.


MASAŽA NOGU PROTIV CELULITA
Celulit nastaje kao posljedica nepravilnog načina ishrane, nedovoljnog kretanja, stresa, a može nastati kao posljedica hormonalnog poremećaja. Aromaterapijom djelujemo na celulit tako da potaknemo rad limfe, cirkulaciju, otklanjamo višak tekućine, eterična ulja razaraju masne naslage koje se nakupljaju neravnomjerno (izgled narančina kora). Samom masažom djelujemo na "razbijanje" masnih stanica. 



Kupon se koristi u 1 dolasku!

Tretman traje 1h.

Adresa: MIRAMARSKA 30 (2.kat)


  • Novo radno vrijeme je od 10 h do 21 h. - ako se djelatnici ne jave na telefon odmah, odrađuju tretmane - pa pokušajte kasnije nazvati, hvala na razumijevanju!

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna rezervacija termina ili minimalno 3-5 dana unaprijed na broj telefona 091 4022 501 uz KOD i ID kupona po primitku.