Regeneracija kože lica u studiju Geranij u Zagrebu! Uklonite mrtve stanice i stimulirajte proizvodnju kolagena i elastina dijamantnom mikrodermoabrazijom lica za samo 99 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Rezultat je sjajna, svježa i glatka koža sa manje izraženim pigmentnim promjenama i borama! Ponuda uključuje: 1x mikrodermoabrazija lica + maska za smirenje! Kupon se može iskoristiti do 24.12.2018.!

Mikrodermoabrazija odstranjuje površinski sloj kože bez neželjenih učinaka. Tijekom tretmana uklanja se mrtvi sloj kože, te se istodobno stimuliraju fibroblaste na proizvodnju elastina i kolagena. 

Rezultat je sjajna, svježa i glatka koža sa manje izraženim pigmentnim promjenama i borama!

Dijamantna mikrodermoabrazija koristi prave čestice dijamanta postavljene pod različitim kutovima i gradirane prema veličini dijamantnih čestica. 

Ovisno o problemu koji se želi tretirati, ali i cilju koji se želi postići (uklanjanje bora, hiperpigmentacija ožiljka ili pomlađivanja kože) i stanju same kože, biraju se različiti dijamantni nastavci najprikladniji za određeni problem. Tijekom tretmana „stari” sloj kože otklanja se vakuumom, koji istodobno stimulira fibroblaste na proizvodnju elastina i kolagena.