Glitter&Glam: Želite se riješiti ožiljaka od akni, mrlja i sitnih bora, tretmani blagim kiselinama mogu Vam pomoći! Tretman kiselinom s maskom ili parenje, mehaničko čišćenje i maska već od 125kn!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Izaberite između kiseline - voćne, mliječne ili azelaične sa maskom ILI čišćenje lica parenje, mehaničko čišćenje, maska i ampula za smirivanje kože (traje od 1.5-2h). Kupon se može iskoristiti do 25.12.2018.!

Kozmetički salon Glitter&Glam nudi Vam kompletnu kozmetičku uslugu na jednome mjestu, uz upotrebu najkvalitetnije kozmetike.

Čišćenje lica
 

Tretman njege kože podrazumijeva tretiranje specifičnih problema kože klijenata, te je osmišljen posebno za njih od strane stručnog kozmetičara.
Rezultati koje ćete vidjeti nakon darmalogica tretmana kože nisu poput ostalih. Dermalogica tretman sastoji se od dvostrukog čiščenja, eksfolijacije mrtvih stanica, mehaničkog istiskivanja, individualno prilagođene tehnike masaže i maske.
Uz proizvode koji su nenadmašivi, primjetit ćete kako je koža blistavija, hidratizirana, te je njeno opće stanje poboljšano.

Kemijski piling

Koja stanja kože se mogu tretirati kemijskim peelingom? Ožiljci od akni, znakovi starenja kože- atrofija kože, bore, staračke pjege, hiperpigmentacija kože, melazma, ožiljci, koža oštećena pretjeranim izlaganjem suncu

Kemijski peeling je tehnika koja se koristi za poboljšanje izgleda kože najčešće na licu, vratu i rukama. Agens se nanosi na kožu, uzrokuje eksfolijaciju površinskog dijela te se kao rezultat taj sloj kože „odljušti“. Nova, regenerirana kože obično je glađa, sjajnija te manje naborana. Nakon tretmana, koža izgleda znatno mlađe i svježije sa manje bora i plićih ožiljaka od akni, a uklanjaju se i proširene pore te pigmentacija. Također, dobro će djelovati i na masnu kožu. Poboljšanje i osvježenje na koži postiže se postupno i djeluje posve prirodno.Iza svakog kemijskog peelinga strogo je zabranjeno izlagati se suncu.