Glitter&Glam u Zagrebu - mezoterapija lica ili dermapen za potpuno pomlađivanje i brisanje bora, skidanje mrlja i vraćanje sjaja Vašoj koži u samo jednom dolasku već od 225 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Izaberite željenu opciju: Piling, mezoterapija sa ampulom po izboru, lifting, hijaluron (za staru kožu ili mladenačku kao osvježenje - ovisno o stanju kože i problematici ILI Dermapen sa ampulom i makom ovisno o problematici kože (bore, ožiljci , akne, pigmentacijske mrlje). Kupon se može iskoristiti do 26.12.2018.!

Kozmetički salon Glitter&Glam nudi Vam kompletnu kozmetičku uslugu na jednome mjestu, uz upotrebu najkvalitetnije kozmetike.

Mezoterapija
 
Metoda koje se primjenjuje u estetskoj medicini s ciljem regeneracije kože. Osigurava intenzivnu hidrataciju kože, vraća joj sjaj, elastičnost i tonus.

Radi se o metodi kojom u kožu u nosimo čitav niz korisnih supstanci – vitamine, minerale, hijaluronsku kiselinu.

Na ovaj će način vašu kožu punimo sa više potrebnih hranjivih tvari nego što biste Vi postigli godinama nanošenja krema. Potrebno je napraviti više tretmana (svaki tretman daje rezultate), nakon kojih će koža izgledati svjetlije i punije.

Oporavak je kratak, na koži nisu vidljivi nikakvi (ili minimalni) tragovi tretmana, te se možete odmah vratiti svojim svakodnevnim obavezama.

Nakon inicijalnog ciklusa, preporuka je raditi povremene „dohrane“, čija učestalost ovisi o stanju kože i načinu života.

Dermapen tretman mikroiglicama vrlo je efikasna nekirurška metoda za uklanjanje bora i ožiljaka, potpuno bez kontraindikacija i bilo kakvih komplikacija.

Radi se o proizvodu osmišljenom za pomlađivanje lica prirodnim putem tako da potiče kožu na obnavljanje i pritom ublažava bore, strije i ožiljke te postiže zatezanje i pomlađivanje kože.

Dermapen sadrži mnoštvo mikroiglica za jednokratnu upotrebu s jedinstvenom oprugom koja automatiziranim pokretima vibrira te tako ostvaruje kontroliraniji rezultat.

Za razliku od drugih proizvoda s mikroiglicama, Dermapen ima poseban vertikalni kut uboda koji pospješuje efekt i pruža ravnomjerniju i sigurniju metodu te time smanjuje mogućnost oštećenja kože.

Mikroiglice, čija se dužina može podesiti, izazivaju vertikalne ubode na koži pod 90 stupnjeva te površinsko oštećenje kože koje potiče njenu obnovu.One ne dovode do stvarnog oštećenja tkiva, no naš organizam svejedno reagira na intruziju, odnosno prodor. Živci šalju električne impulse koji započinju proces zarastanja i time pojačanu proizvodnju kolagena i elastina.

Preporuča se za: Ublažavanje i smanjenje bora, ublažavanje raznih ožiljaka (akne, operacija, opekotine…), pomlađivanje lica, zatezanje kože, apsorpciju vitamina, lijekova i ostalih aktivnih nutrijenata,ublažavanje strija!