Studio ljepote Manuela u Zagrebu donosi Vam 2 masaže po izboru! Masaža leđa od 30 minuta ili masaža cijelog tijela od 60 minuta! Oslobodite se stresa uz vrhunsko opuštanje...od 59kn!

14 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Masažom se smanjuju upale na molekularnoj razini, a potiče se i rast novih mitohondrija koji stvaraju energiju u stanicama! Kupon se može iskoristiti do 24.12.2018.!

Blagodati masaže znamo svi, sad je dokazano da korist nije samo na razini ugode mišićne i koštane ozljede kod starijih ljudi, kao i kronična oboljenja mogla bi se početi liječiti masažama umjesto lijekovima, predviđaju znanstvenici s kanadskom sveučilišta McMaster. Prema njihovim istraživanjima, masaža za organizam zapravo može učiniti više koristi od jednostavnog opuštanja mišića.

Masaža opušta i podiže raspoloženje. Potiče lučenje serotonina-hormona sreće, njeguje i revitalizira kožu. Posebno se preporuča osobama koje su pod stresom i koje se osjećaju izmoreno i iscrpljeno. Nakon opuštajuće masaže preplavljuju nas osjećaji neizmjerne sreće i zadovoljstva.

Masažom se poboljšava cirkulacija krvi po tijelu, čime se omogućava da donosi više kisika, a odnosi višak štetnih tvari iz stanica. Pomaže bolnim mišićima, poboljšava gipkost kože i tijela, pospješuje otpornost organizma te djeluje antistresno.