[NOVO] Frizerski salon L art, ZAGREB - Eco Kreatin tretman Brasil Cacau sa Omega 3, 6 i 9 masnim kiselinama - za prirodno ravnanje glatku,nahranjenu kosu i zaštićenu od oštećenja, samo 349kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Restrukturirajte i nahranite svoju kosu čineći ju glatkom i do 3 mjeseca! Proizvod sadrži ljubičasti pigment koji sprječava žutilo kod plave kose! Kupon vrijedi do 25.12.2018.!

Tražite vrhunsku uslugu i bogati frizerski paket uz super popust? Na pravom ste mjestu!

Ponuda uključuje:
brazilsko ravnanje kose, poznato i pod nazivom keratinski tretman.

Koristi se isključivo preparat Brasil Caucau, izvorni brazilski proizvod za trajno ravanje i obnovu kose na bazi keratina. Tretman traje 2-4 sata, ovisno o gustoći i duljini kose. 

Brazilski Eco Keratin je novi Brasil Cacau tretman, s laganijom eko formulom bez formaldehida. Sadrži ljubičasti pigment koji sprječava žutilo kod plave kose kao i Omega 3, 6 i 9 masne kiseline pomoću kojih formira zaštitni lipidni sloj preko kutikula kose, i tako termički štiti vlasi od oštećenja. Restruktuira kosu čineći ju glatkom i do 3 mjeseca. Samo za salonsku uporabu.Za sve tipove kose.

Kod osoba sa valovitom kosom se pak postiže efekt potpuno ravne kose nakon pranja i bez dodatnog feniranja i oblikovanja. Takav učinak traje do nastanka izrasta, čak do 5 mjeseci. 

Također napominjemo da se tretman može raditi i na dijelu kose, na primjer u slučaju da je dio kose izrazito kovrčav ili otporan na bilo kakvo oblikovanje.

Nakon tretmana kosa poprima efekt netom opeglane kose i obnovljene kose.


Tretman je idealan za sve tipove kosa te se preporuča i kao dodatna njega ili obnova.