100% prirodni hylauronski fileri bez igle? Laser centar Trinity Zagreb, Rijeka ili Osijek Vam otkriva blistavu i zategnutu kožu: vrhunsko podmlađivanje lica serumom hijalurona za samo 149 kn!

28 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

100% prirodni fileri brže prodiru kroz kožu, zbog svoje molekularne strukture lakše se razgrađuju, koža ih bolje podnosi i odmah počinju sa djelovanjem! Kupon vrijedi isključivo do 25.12.2018.! Prije kupnje kupona odaberite tretmane lica kisikom, birajući između 3 grada: Zagreb, Rijeka ili Osijek, sve to u Laser Centru Trinity!

100% PRIRODNI HYALURONSKI FILERI BEZ IGLE

Anti age podmlađivanje kože i dubinska hidratacija kože
Aplikacija hijalurona duboko u kožu bez igala
Koža postaje hidratizirana i zategnuta
Ponuda je namijenjena i ženama i muškarcima
Trajanje tretmana je 60 min
Rezultat je odmah vidljiv!


Podmlađivanje lica serumom hijalurona

Hijaluron hrani i podmlađuje kožu i uz pomoć aparaturnog unošenja kroz kožu pod pritiskom od 5 bar-a se apsolutno apsorbira. Rezultat je trenutno vidljiva čistoća, zategnutost i osvježenje, kao i bolja prokrvljenost i vlažnost kože. Koža postaje blistavija, hidratizirana i elastična. 100% prirodni fileri brže prodiru kroz kožu, zbog svoje molekularne strukture lakše se razgrađuju, koža ih bolje podnosi i odmah počinju sa djelovanjem. Efekt je nevjerojatan i odmah vidljiv.
Tretman se radi veoma lako i pogodan je za svaki tip kože, jer kroz sam tretman ubrizgava se i velika količina kiseonika koji je svima preko potreban jer smo sa šminkom i puderom zatvorili sve pore i koža jednostavno ne može disati.


Njom se uspješno otklanjaju sljedeći estetski problemi:

sitne bore
krupne bore i brazde
dehidratacija i dubinski suva koža
gubitak čvrstine kože
razni nedostaci i ožiljci na koži
anksiozna i upaljena koža
diskoloracija kože
slaba cirkulacija
reaktivna koža – koža izložena stresu