Vikend ili tjedni odmor u predivnoj Sloveniji! Uživajte na 2 dana/1 noćenje ili 3 dana/2 noćenja s polupansionom za dvoje u hotelu Kovač uz korištenje bazena, sauna, jacuzzija...od 370kn!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotel Kovač nalazi se u Osilnici u Sloveniji nedaleko od nacionalnog parka Risnjak, na skoro samoj granici s Hrvatskom! Okružen je zelenilom i prekrasnom prirodom te je idealan za aktivan odmor! Dijete do 4,99 godina boravi besplatno, a ponuda je iskoristiva do 20.12.2018.!

Dodatne pogodnosti: neograničena upotreba unutarnjeg bazena, neograničena upotreba sauna (bio, finska, infrared, turska); neograničena upotreba jacuzzija; 1x najam bicikla, 1x strijeljaštvo....

Istražite: http://www.kovac-kolpa.com/wellness/masaze

Check in: od 12:00, Check out: do 11:00.

Pobjegnite od užurbanosti u gradu i usporite :) Okružite se prirodom i udahnite svježi zrak, pojedite nešto fino, spavajte kao bebe i relaksirajte u jacuzziju i bazenu!

Hotel Kovač smješten je u mjestu Osilnici, u blizini rijeke Kupe. Okružen je s 3 nacionalna parka i izvrsno je odredište za istraživanje špilja te hrvatske obale.
Također obuhvaća veliki vanjski sportski centar, gdje se gosti mogu okušati u paintballu, splavarenju, sportskom pješačenju, vožnji brdskih bicikala ili streličarstvu.

Svakako posjetite brojne kulturne i prirodne atrakcije koje se nalaze nedaleko od hotela, kao što su:


prašuma Krokar,

izvor Kupe i Čabranke, 

Križna jama,

Loška i Kuželjska stijena.

Obavezna e-mail rezervacija isključivo na e-mail: info@hotelkovac.com uz kopiju kupona po aktivaciji kupona.