[OSIJEK] Čak 15x tretmana za ubrzano mršavljenje - 5x kavitacija, 5x limfnih drenaža, 5x anticelulitnih masaža u Frizersko-kozmetičkom salonu The Room Beauty & Hair za 1349kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Pravi paket tretmana da se na neinvazivan i bezbolan način riješite celulita i smanjite obujam! Kupon se može iskoristiti do 20.12.2018.!


Ponuda uključuje:  

15x tretmana za ubrzano mršavljenje -  5x kavitacija, 5x limfnih drenaža, 5x anticelulitnih masaža u Frizersko-kozmetičkom salonu The Room Beauty & Hair za 1349 kn! 

Kavitacija

najpopularnija metoda za razbijanje nakupljenih masnih stanica, a time i mršavljenje. Osim što je svoju uspješnost u redukciji adipocita (masnih stanica) dokazala nebrojeno puta u čitavome svijetu, također je poželjna zbog toga što je metoda potpuno bezbolna, neinvazivna, ne ostavlja ožiljke, nema operativnih zahvata niti oporavka od tretmana i sl.

U samome tretmanu kombinira se ultrazvuk velike snage i niske frekvencije te radiovalova, koje ljudski organizam ne može osjetiti svojim osjetilima.

Ultrazvučni valovi kreiraju u tkivu mjehuriće koji zbog pojave dekopresije rastu što dovodi do njihove eksplozije, a time i do pucanja masnih stanica. Nakon što su se iz krutog, tvrdokornog oblika, adipociti raspali, odlaze u krv u obliku triglicerida. Uz pomoć enzima u krvi, dolazi do njihove diobe na glicerol i više masne kiseline. U takvom obliku odlaze u jetru metaboličkim procesima i razgrađuju se, poput hrane koju svakodnevno unosimo.

Kako bi se cijeli ciklus djelovanja kavitacije proveo ispravno, važno je da nakon samog tretmana budemo podvrgnuti i tretmanu limfne drenaže (poticanje cirkulacije u tijelu).

Limfna drenaža 

je medicinsko-kozmetički tretman koji potiče razgradnju celulita, smanjenje obujma, prokrvljenost tkiva i otklanjanje edema. Limfnom drenažom, zvanoj i presoterapija, postiže se ravnoteža tekućina u organizmu i bolje opće stanje organizma jer limfa - bezbojna tekućina koja se sastoji od plazme, bijelih krvnih stanica (limfociti) i nešto crvenih krvnih stanica, tj. njeni limfociti vežu na sebe strane ili kancerogene stanice, tvari, mikrobe te ih izbacuju iz tijela. 

Limfa prolazi kroz mnoge limfne žlijezde koje su veličine od 3 do 6 centimetara, a njihov je zadatak da kružeći cijelim tijelom, pročišćavaju limfu od bakterija.

Masaža protiv celulita

Celulit nastaje kao posljedica nepravilnog načina ishrane, nedovoljnog kretanja, stresa, a može nastati kao posljedica hormonalnog poremećaja. Aromaterapijom djelujemo na celulit tako da potaknemo rad limfe, cirkulaciju, otklanjamo višak tekućine, eterična ulja razaraju masne naslage koje se nakupljaju neravnomjerno (izgled narančina kora). Samom masažom djelujemo na "razbijanje" masnih stanica.