[OSIJEK] Paketi masaža po izboru u Frizersko-kozmetičkom salonu The Room Beauty & Hair! Izaberite između 3x ili 5x anticelulitnih ili antistres relax masaža od 209 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Potrebna vam je kvalitetna masaža koja pogoduje razgradnji masnoća i izbacivanjem vode ili relax terapija koja djeluje opuštajuće na mišićni sustav? Imamo pravu stvar za Vas! Kupon se može iskoristiti do 20.12.2018.


Ponuda uključuje:  

3x ili 5x masaža - paketi masaža po izboru u Frizersko-kozmetičkom salonu The Room Beauty & Hair za već od 209kn!


ANTICELULITNA MASAŽA

Anticelulitna je masaža čvrsta, ponekad i bolna, usmjerena ja na ”razbijanje” celulita. Provodi se anticelulitnim uljem jedinstvene recepture koja udružuje više prirodnih ulja za njegu te izabrana eterična ulja koja pospješuju prokrvljenost kože.

ANTICELULITNA MASAŽA je ručna masaža kojom se posebnim pokretima pokreće cirkulacija krvi i limfe u dubljim slojevima i u vezivnom tkivu. 

Anticelulitno masažno ulje obiluju eteričnim i baznim uljima u pravim omjerima te na taj način potiče prokrvljenost kože i protok limfe. Time se potiče lipoliza odnosno razgradnja masnoća, izbacivanje vode i drugih zaostalih produkata iz metabolizma. Istovremeno bogato opskrbljuje kožu hranjivim tvarima.

Osim što masaža fizički djeluje na celulit, ona povećava sposobnost kože za preuzimanje aktivnih sastojaka iz drugih proizvoda za uklanjanje celulita, prilikom kućne njege. Nakon masaže, koža je meka, elastična i glađa. 


ANTISTRESNA RELAX MASAŽA ULJIMA

Aromaterapijskom masažom nanosi se mješavina ulja na kožu, molekule ulja ulaze u kožu kroz pore i putem krvi i limfe kolaju po cijelom organizmu. 

Pozitivni učinci masaže se očituju u tome da:

- dolazi do kompletnog psihičkog i fizičkog opuštanja

- stimulira se rad limfe i izlučivanje nakupljenih toksina

- potiče imunitet

- djeluje stimulativno na krvožilni, živčani i probavni sustav

- relaksirajuće djeluje na mišićni, dišni i endokrinološki sustav. 


Kod aromaterapeutskih masaža koriste se eterična ulja čije djelovanje pojačava učinak masaže.