Ulaznica za trodnevni Fresh Island festival od 05 - 08.07.12. na Zrću u Novalji uz 50% popusta!

68 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!
Puna cijena 300 kn
Ušteda 50%
Cijena 149 kn

Nikako ne propustite najbolju hip-hop zabavu ovog ljeta, Fresh Island festival na Zrću! Uz svjetske superzvijezde Nas, Eve, Dj Muggs zabavite se i vi na festivalu kojeg ne smijete propustiti, a Crno Jaje vam osigurava 50% popusta na ulaznicu!

„Najsvježiji hip-hop festival“ te prvi koji će se održati na plaži najavljuje veliki val svježine koji će od 05. do 07. srpnja zapljusnut hrvatsku najpopularniju plažu te tako u klubove Papaya i Aquarius dovesti prvi regionalni hip-hop, soul & R'n'B festival.

Uz kraljicu R'n'B-ija EVE, člana i producenta legendarne grupe Cypress Hill- DJ MUGGS-a, dj legende Revolution-a, regionalne kreme izvođača General Woo-a, VIP i Struke te Frenkija - Fresh Island festival najavljuje najveću zvijezdu Festivala, svjetsku hip - hop ikonu NAS-a!

NAS je poznat po suradnji sa najvećim glazbenim zvijezdama današnjice poput Jay-Z-ija, P.Diddy-ija, Laurin Hill, Demian Marley sinom od Bob Marley-em, R.Kelly, Alicia Keys, Dr.Dre, The Game, Kanye West, Snoop Dogg, Dj Premier i dr.. Nas je čak 8 puta bio nominiran za prestižnu nagradu Grammy, bio je u braku sa poznatom hip-hop pjevačicom Kellis, a u četvrtak 05. srpnja premijerno će nastupi u regiji kada će službeno otvoriti Fresh Island Festival na New Yorker Live! pozornici u klubu Papaya!