Božanstveno otkriće za njegu lica u hladnije dane u Splitu! Otkrijte zlatnu terapiju za lice u salonu Body Balance... Čišćenje, peeling...a za kraj završna krema sa zlatnim česticama i masaža...199kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Zlatna terapija za lice uključuje: čišćenje lica, peeling ultrazvučnom špatulom, po potrebi mehaničko čišćenje lica, vitamin E i tretman radiofrekvencije od 10 minuta, ampula zavisno od tipa kože, maska za lice sa zlatom, završna krema sa zlatnim česticama, masaža lica! Kupon se može iskoristiti do 25.12.2018.!

Poklonite svojoj koži pažnju i njegu i ona će Vam uzvratiti zdravim izgledom, sjajem i Vaše zadovoljstvo biti će veliko.

Masaža lica izaziva osjećaj vedrine i ugode! Djeluje opuštajuće i otklanja napetost i umor s lica. Masažom lica potičemo cirkulaciju, a masažnim pokretima dovodimo do boljeg tonusa kože i mišića lica. Nakon masaže koža je sjajna, a napetost u mišićima lica nestaje!

Radiofrekvencija lica je kontrolirano dubinsko zagrijavanje kože sondom koje dovodi do poboljšanja metabolizma stanica, povećanja mišićnog tonusa i elastičnosti tkiva te aktivacije fibroblasta i stvaranja novog kolagena. 

Radiofrekvencija zagrijava tkivo pomoću električnog polja koje nastaje između dviju elektroda (aplikator i referentna elektroda). Napon između elektroda brzo prelazi iz pozitivnog u negativni i naizmjenično privlači i odbija elektrone te nabijene ione.

Prirodni otpor (impedancija) tkiva na to gibanje dovodi do stvaranja topline što za posljedicu ima vazodilataciju, poboljšanje metabolizma, povećani mišićni tonus i elastičnost tkiva te aktivaciju fibroblasta i stvaranje novog kolagena.