Tajna mladenačkog izgleda dostupna svima! MM Medestetica i dr. Matija Miletić donose Vam neponovljivu ponudu hyaluronskih filera marke Teosyal za samo 1599 kn u Zagrebu!

10 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Izaberite svoje željeno područje i iskoristite 1 ml hyalurona poznate svjetske marke Teosyal po nevjerojatnoj cijeni! Filerima se može tretirati cijelo lice, počevši od bora na čelu, bora između obrva, očnih vrećica, nazolabijalnih bora, naglašavanje jagodica, povećanje volumena usana a sve u cilju prirodnog i mladenačkog izgleda. Kuponi su iskoristivi do 28.12.2018.!

Dr. Matija Miletić rođen je u Karlovcu i medicinski fakultet završio je na Sveučilištu u Zagrebu, specijalizaciju iz opće kirurgije proveo je na Klinici za kirurgiju KBC Zagreb, a subspecijalizaciju iz plastično-rekonstruktivne i estetske kirurgije na Klinici za plastičnu, rekonstrukcijsku i estetsku kirurgiju KB Dubrava pod mentorstvom prof.dr.sc. Rade Žica. Stručno se usavršavao u Italiji, Grčkoj, Sloveniji, Austriji, Srbiji i Rumunjskoj. 2016.g. dodijeljen mu je certifikat za izvrsnost od strane portala najdoktor.com te je, prema ocjenama pacijenata i klijenata, izabran među najbolje kada je u pitanju plastično-rekonstruktivna i estetska kirurgija.


Hijaluronska kiselina

Hijaluronska kiselina je transparentan viskozni gel isporučen u sterilnim injekcijama. Radi se o polisaharidu, prirodnom važnom sastojku kože, potkožnog tkiva i zglobova. Za estetske indikacije koristi se formula dobivena iz ne animalnog uzorka zbog čega je sigurna i smanjuje šanse za teške alergijske reakcije.

Hijaluronska kiselina u estetskoj kirurgiji se koristi za povećanje volumena tkiva kao i za zaglađivanje i smanjenje bora.

Hijaluronska kiselina otapa se s vremenom i nema trajni učinak. Trajnost ovisi o samoj formuli i reakciji tijela. Budući da je tijelo na kraju razgrađuje hijaluronsku kiselinu, stalno ju treba dopunjavati da bi trajni učinak bio prisutan. Može se u potpunosti kombinirati s botulin toxinom ili s kirurškim postupcima. Za manje bolan ili bezbolan tretman, krema s anestetikom ili lokalna anestezija se koristi u navedenom cilju. Aplikacija filerima neposredno nakon zahvata uzrokuje prolazno crvenilo, oteklinu i peckanje.

Korigiranje

Inače, filerima se može tretirati mnogo područja na tijelu. Na licu se, primjerice, mogu naglasiti jagodice, mogu se ublažiti podočnjaci, bore koje idu od nosa prema vanjskom kutu usana, bore na vanjskom dijelu donjih usana. Mogu se podizati obrve davanjem volumena u njih za svježi izgled, čime se ublažava višak kože na gornjim kapcima. Kod osoba koje imaju slabije razvijenu bradu, filerima se aplicira upravo onoliko koliko je potrebno da bi se postigao željeni i skladan izgled. Može se korigirati i nos, ali prema strogim indikacijama. Od manje poznatih primjena gdje fileri daju odlične rezultate jest rejuvenacija vanjskih dijelova šakeza brisanje godina, na što osobito obraćaju pozornost žene u zrelim godinama, ističe dr. Miletić u članku za Story.hr.

Oporavak 

Nakon uporabe hijaluronske kiseline, koža može biti neravna, te se mogu pipati i manje kuglice ako se filer daje u bolusima, također navedeno stanje nestaje za nekoliko dana.
Nakon nanošenja, koža je osjetljivija na vanjske utjecaje (toplina, hladnoća, UV svjetlo). Dakle, ona mora biti zaštićena još nekoliko dana nakon aplikacije.