Split Style Centar u suradnji s dr. Matijom Miletićem donosi Vam neodoljivu ponudu hyaluronskih filera marke Teosyal, izbrišite bore ili povećajte svoje usne za samo 1599 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Izbrišite bore ili povećajte svoje usne s 1 ml hyalurona za željeno područje u suradnji s vrhunskim plastičnim kirurgom dr. Matijom Miletićem! Kuponi su iskoristivi do 28.12.2018.!

1 ml hyalurona za željeno područje, poznate svjetske marke Teosyal 

Dr. Matija Miletić rođen je u Karlovcu i medicinski fakultet završio je na Sveučilištu u Zagrebu, specijalizaciju iz opće kirurgije proveo je na Klinici za kirurgiju KBC Zagreb, a subspecijalizaciju iz plastično-rekonstruktivne i estetske kirurgije na Klinici za plastičnu, rekonstrukcijsku i estetsku kirurgiju KB Dubrava pod mentorstvom prof.dr.sc. Rade Žica. Stručno se usavršavao u Italiji, Grčkoj, Sloveniji, Austriji, Srbiji i Rumunjskoj. 2016.g. dodijeljen mu je certifikat za izvrsnost od strane portala najdoktor.com te je, prema ocjenama pacijenata i klijenata, izabran među najbolje kada je u pitanju plastično-rekonstruktivna i estetska kirurgija.

Zone koje možete popuniti ili korigirati hijaluronskim filerima: 

popuniti borice oko očiju, tzv. crow feet, povećavaju se usne, ističu se kutovi usana, promjena oblika usana, popunjavaju se bore iznad gornje usne, podižu se obrve i zateže se regija slijepoočnice, popuniti nazo-labijalne bore,  marionete -povećati i oblikovati (remodelirati) jagodice, popuniti bore na čelu i između obrva, popuniti bore na dekolteu, između grudi.