[OSIJEK] Trebate blic tretmane za brzo vidljive rezultate? 3x ili 5x radiofrekvencija lica za pomlađivanje i zatezanje u Frizersko-kozmetičkom salonu The Room Beauty & Hair od 974 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ukoliko se tretmani izvode kontinuirano 1x tjedno kroz 5 tjedana rezultati su postojani i vidljivi od 6 – 12 mjeseci. Požurite! Kupon se može iskoristiti do 20.12.2018.

Ponuda uključuje: 3x ili 5x Radiofrekvencija lica za pomlađivanje i zatezanje!!!

Radiofrekvencija lica je kontrolirano dubinsko zagrijavanje kože sondom koje dovodi do poboljšanja metabolizma stanica, povećanja mišicnog tonusa i elastičnosti tkiva te aktivacije fibroblasta i stvaranja novog kolagena.

Radiofrekvencija zagrijava tkivo pomoću električnog polja koje nastaje između dviju elektroda (aplikator i referentna elektroda).

Prirodni otpor (impedancija) tkiva na to gibanje dovodi do stvaranja topline što za posljedicu ima vazodilataciju, poboljšanje metabolizma, povećani mišićni tonus i elastičnost tkiva te aktivaciju fibroblasta i stvaranje novog kolagena. 

Rezultat je znatno poboljšanje izgleda, boje i tonusa kože koja postaje napeta, glatka, a i oštećenja i bore su manje vidljive.


Tretmane radiofrekvencije koristimo kao blic efekt, rezultati liftinga se vide odmah nakon tretmana i traju 5-7 dana, ukoliko se tretmani rade kontinuirano 1x tjedno kroz 5 tjedana rezultati su postojani i vidljivi od 6 – 12 mjeseci.