[SLOVENIJA] Jednodnevni odmor u luksuznom Bohinj ECO Hotelu 4* s vodenim parkom u Bohinjskoj Bistrici: 2 dana/1 noć u sobi s doručkom ili polupansionom za dvoje od 1899kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Osjetite luksuz hotel s 4 zvjezdice koji se nalazi uz rub Nacionalnog parka Triglav, na 6,5 km od Bohinjskog jezera i 20 km od jezera Bled! Izaberite između 3 opcije smještaja te doručka ili polupansiona! Kupon je iskoristiv do 20.12.18. Napomena - hotel je zatvoren 12.11.-29.11.18.!

Ovaj luksuzni vrhunski hotel s 4 zvjezdice nalazi se u Bohinjskoj Bistrici uz rub Nacionalnog parka Triglav, na 6,5 km od Bohinjskog jezera i 20 km od jezera Bled.

Eko hotel Bohinj oaza je mira i udobnosti. 

Gostima su na raspolaganju smještajne jedinice uređene u prirodnim materijalima. Iz jedinica se pruža pogled na Julijske Alpe. U okviru objekta također je dostupan besplatni WiFi.

Ovaj nagrađivani prvi eko hotel u Sloveniji otvoren je u lipnju 2009. godine. U sklopu hotela Bohinj na raspolaganju je stanica za punjenje električnih i hibridnih automobila. U hotelskom restoranu poslužuju se jela slovenske i međunarodne kuhinje te posebna vegetarijanska i niskokalorična jela pripremljena od domaćih namirnica s ekološkim certifikatom

Sve sobe sadrže hipoalergijske tepihe te prozore od poda do stropa koje je moguće širom otvoriti. Također uključuju klima-uređaj, podno grijanje, TV ravnog ekrana, minibar, ogrtače i papuče.

Većina hotelskih soba nudi besplatan pristup vodenom parku površine 3500 m², u kojem su na raspolaganju unutarnji i vanjski bazen, vodeni tobogani te razne vodene atrakcije za djecu. 

Uz nadoplatu gosti mogu koristiti ekskluzivan wellness i spa centar na najvišem katu eko hotela Bohinj. Ondje su dostupne saune i bazen s panoramskim pogledom na okolicu.  Na raspolaganju su grijani bazeni na 32°C, kao i topliji (36°C) bazen za djecu. Uz kompleksu se nalaze i dva tobogana, stijena za pjenjanje, veliki i mali whirlpool, vodni masažni kreveti, glazbena špilja,slapovi te mnogi drugi vodeni efekti. Uživajte u planinskoj panorami odmaknite se od stresa i opustite se!

U zimskim mjesecima moguće je uživati u raznim aktivnostima poput skijanja, klizanja na Bohinjskom jezeru, zimskog pješačenja, planinarenja na skijama, pješačenja na krpljama, zimskog jahanja i brojnih drugih. Hotel sadrži spremište za skijašku opremu.

U blizini hotela smješten je adrenalinski park, a gosti se također mogu opustiti uz rafting, pješačenje i penjanje. Hotel nudi uslugu najma bicikla i spremište za bicikle. U sklopu objekta na raspolaganju je privatno parkiralište pod nadzorom. Slap Savica udaljen je 10 km. 

Hotel Bohinj ECO povezan je s Aquaparkom toplim povezivanjem podzemnog hodnika. Uskoči u papuče, zgrabite ručnik (uključen u većinu tipova soba) i uživajte u Aquaparku - centru dobrobiti za cijelu obitelj!

Jedinstven u Sloveniji i inozemstvu - hotel ima svoju kuglanu s 5 profesionalnih  staza za kuglanje i kino dvoranom! Kuglana se može unajmiti zajedno s koktel barom! Kuglana ima LCD TV zaslone i vrhunski sustav zvuka. Privatni DJ dostupan je za iznajmljivanje.

Posjet Park Hotelu Bohinj preporuča se svima koji se žele prepustiti užitku i potpunom odmoru od svakodnevnog napornog ritma, uživati u vrhunskoj usluzi osoblja i svoje slobodno vrijeme provesti u netaknutoj prirodi Bohinja i njegove okolice. 

Sobe:

SUPERIOR:

Superior sobe u Bohinj ECO Hotelu uključuju i francuski balkon. Većina soba nudi dodatni kauč na rasklapanje  (veličina 190 x 70 cm). Superiorne sobe namještene drvenom zidu stilu te vas okružuju pastelnim zidnim bojama na bazi ekološke vode te sadrže anti-alergenske tepihe od recikliranih materijala.

STANDARD:

Standardna soba je najpristupačniji smještaj u Bohinj ECO Hotelu. Standardne sobe smještene su u polukatu hotela s pogledom na potok Belca i s pogledom na planine.Sve sobe su u toplim pastelnim bojama namještene u tikovini i imaju anti-alergenske tepihe.