Dočekajte Novu godinu u Podravini uz 4 dana/3 polupansiona za dvoje u hotelu Picok! Očekuje Vas korištenje spa&wellness centra, novogodišnja svečana večera uz glazbeni sastav „Svirci moji“...1989kn!

49 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Novogodišnji doček je u sali Sveti Martin i restoranu “Đurđevačka iža“ uz piće dobrodošlice, novogodišnja svečana večera uz prigodni program i glazbeni sastav „Svirci moji“, čaša šampanjca u ponoć, vatromet! Nakon dočeka, tu je i svečani novogodišnji doručak - BRUNCH! Kupon je iskoristiv ISKLJUČIVO u periodu od 29.12.2018. do 03.01.2019.!

Dočekajte najveseliju noć u godini u Hotelu Picok u lijepoj Podravini! Uživajte u hotelskom spa & wellness centru, a u ponoć nazdravite uz čašu šampanjca, bogati menu, ples i glazbu do jutra!

Hotel Picok**** smješten je u gradu Đurđevcu, u podravskoj nizini, između dvije prirodno-geografske cjeline; između sjevernih obronaka Bilogore i rijeke Drave.

Novogodišnji doček organiziramo u sali Sveti Martin i restoranu “Đurđevačka iža“: piće dobrodošlice, novogodišnja svečana večera uz prigodni program i glazbeni sastav „Svirci moji“, čaša šampanjca u ponoć, vatromet!

Za potpuno opuštanje i relaksaciju čeka Vas moderno opremljen Wellness & SPA centar Hotela Picok****. Uživajte u hotelskom bazenu (180 m2, 25°C). 

Unutrašnjost bazena s ručno oslikanim svodom i zidovima te upotpunjena je s puno danjeg svjetla za potpuni doživljaj kupanja. Tu je i jacuzzi (36°C).

Hotel ima i parnu, finsku i infracrvenu saunu koje će Vam pomoći do kraja opustite i riješite nagomilanog stresa, a u relax zoni osvježavajući čajevi. 

Smještajni kapacitet je 200 kreveta, odnosno 74 dvokrevetne sobe, 4 suite-a i dvije posebno uređene sobe za osobe sa invaliditetom.

Sve sobe su klimatizirane opremljene TV i satelitskim prijemnikom, telefonom s direktnom linijom, wirelless internetom, sefom i mini barom s bogatom ponudom pića. Kupaonice su opremljene tuš kabinama ili kadama, sušilom za kosu, ogrtačem za wellness i papučama.

Dodatni popusti: 10% popusta na cijene usluga SpaBody, SpaBeauty koje nisu uključene paket aranžmanom 10% popusta na cijene hrane u à la carte restoranu! 

Zanimljivo ime hotel je dobio po Legendi o Picokima, događaju iz 16. stoljeća,točnije 1552. god kada se domišljatost i hrabrost Đurđevčana u dugotrajnoj borbi protiv turskog nasilnika Ulama-bega isplatila jer su iz topa na njih ispalili pjetlića, picoka. Dogodilo se to na mjestu Staroga grada, koji je nastao usred močvare na uzvišenom pješčanom humku, baš u blizini hotela koji zrači Podravinom od samoga ulaska. 

Taj događaj živi i danas jer se već 40 godina krajem lipnja uprizoruje u sklopu manifestacije ‘’Picokijada’’, a Đurđevčani već stoljećima nose naziv ‘’Picokima’’.