Božićna čarolija u Podravini! 4 dana/3 noćenja u Hotelu Picok 4* uz polupansion, kolačiće, topli napitak dobrodošlice, svečani božićni doručak...za dvoje i dijete do 10 godina...1259kn!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ovo najljepše doba godine provedite u ugodnom ambijentu hotela Picok, uživajte u podravskim specijalitetima i opustite se u SPA&wellness centru hotela! Djeca do 10. godina – BESPLATAN SMJEŠTAJ! Kupon je iskoristiv ISKLJUČIVO u periodu od 21.12. do 26.12.2018.!

Blagdanski ugođaj dočarati će arome toplih napitaka i mirisi finih božičnih kolačića. Sudjelujte zajedno sa svojim najmilijima u ukrašavanju božićnog drvca i uživajte u pogledu na zimsku idilu!


Hotel Picok**** smješten je u gradu Đurđevcu, u podravskoj nizini, između dvije prirodno-geografske cjeline; između sjevernih obronaka Bilogore i rijeke Drave.

Za potpuno opuštanje i relaksaciju čeka Vas moderno opremljen Wellness & SPA centar Hotela Picok****. Uživajte u hotelskom bazenu (180 m2, 25°C). 

Unutrašnjost bazena s ručno oslikanim svodom i zidovima te upotpunjena je s puno danjeg svjetla za potpuni doživljaj kupanja. Tu je i jacuzzi (36°C).

Hotel ima i parnu, finsku i infracrvenu saunu koje će Vam pomoći do kraja opustite i riješite nagomilanog stresa, a u relax zoni osvježavajući čajevi. 

Smještajni kapacitet je 200 kreveta, odnosno 74 dvokrevetne sobe, 4 suite-a i dvije posebno uređene sobe za osobe sa invaliditetom.

Sve sobe su klimatizirane opremljene TV i satelitskim prijemnikom, telefonom s direktnom linijom, wirelless internetom, sefom i mini barom s bogatom ponudom pića. Kupaonice su opremljene tuš kabinama ili kadama, sušilom za kosu, ogrtačem za wellness i papučama.

Dođite u Đurđevac, posjetite tri simpatične i umiljate deve u Etno selu smještenom odmah uz Hotel Picok i Utvrdu Stari Grad! 

Zanimljivo ime hotel je dobio po Legendi o Picokima, događaju iz 16. stoljeća,točnije 1552. god kada se domišljatost i hrabrost Đurđevčana u dugotrajnoj borbi protiv turskog nasilnika Ulama-bega isplatila jer su iz topa na njih ispalili pjetlića, picoka. Dogodilo se to na mjestu Staroga grada, koji je nastao usred močvare na uzvišenom pješčanom humku, baš u blizini hotela koji zrači Podravinom od samoga ulaska. 

Taj događaj živi i danas jer se već 40 godina krajem lipnja uprizoruje u sklopu manifestacije ‘’Picokijada’’, a Đurđevčani već stoljećima nose naziv ‘’Picokima’’.