Be nice & relax u Thermae Salonae Wellness & SPA centru hotela Salona Palace uz korištenje wellness i spa zone, Salona spa manikuru i masažu cijelog tijela u trajanju 50 minuta...249kn/osobi!

11 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon je iskoristiv SVAKIM DANOM do 30.11.18.! U wellnessu: ogrtač, papuče, ručnik na korištenje. U wellness & spa zoni: saune (finska, turska i salona), jacuzzi, bazen, teretana!


THERMAE SALONAE WELLNESS & SPA

Opustite se u našoj ekskluzivnoj oazi mira i na trenutak zaboravite na svakodnevne brige i stres te se prepustite rukama naših stučnih terapeuta. Sa 3 različite saune, jacuzziem, fitness sobom te širokom paletom masaža i ostalih tretmana naš Spa & Wellness centar sadrži sve što vam treba za zasluženi odmor i povratak uravnoteženom načinu života.



Osim navedenim sadržajima, Hotel raspolaže i s unutarnjim i vanjskim bazenom, idealnima za druženje i rekreaciju. Kako naša wellness priča ne bi ostala samo na opuštanju, unutarnji bazen opremili smo uređajem za protustrujno plivanje za sve one koji žele 'začiniti' svoje uobičajene plivačke navike.
U svim wellness tretmanima i masažama koriste se samo najkvalitetniji kozmetički preparati, a na vama je samo da odaberete one koji najbolje odgovaraju vašem ukusu.


Prepustite se potpunoj sinergiji različitih podražaja koji će probuditi sva Vaša osjetila i osjećajte se dobro u Thermae Salonae Wellness & SPA centru.


 MASAŽE

Klasična masaža
Sportska masaža
Aroma masaža
Anticelulitna masaža
Masaža vrućim kamenjima
Masaža ramena vrata i vlasišta
Masaža stopala


DEPILACIJA

MANIKURA I PEDIKURA