Odmor u ljepotama središnje Istre zvane „Terra Magica“! Između Pazina i Motovuna smjestite se u Resortu Čiže na 3 dana i 2 noćenja s doručkom za 2 osobe već od 789 kuna!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Resort Čiže je novo otvoreni objekt u središnjoj Istri, negdje na pola puta između Pazina i Motovuna. Mir i tišinu pitoresknih brežuljaka koji ga okružuju remeti jedino žuborenje obližnjeg potoka! Kupon za ponudu vrijedi do 21.12.18.!

Izaberite između 3 ponude:

Ponuda 1 uključuje: 3 dana i 2 noćenja s doručkom, u sobi 101, 102 ili 103 u Resortu Čiže + besplatan WI-FI + besplatan parking, sve za 2 osobe.

Ponuda 2 uključuje: 3 dana i 2 noćenja s doručkom, u sobi 104 u Resortu Čiže + besplatan WI-FI + besplatan parking, sve za 2 osobe.

Ponuda 3 uključuje: 3 dana i 2 noćenja s doručkom, u sobi 105 u Resortu Čiže + besplatan WI-FI + besplatan parking, sve za 2 osobe.

VIŠE O RESORTU

Dovoljno izoliran da pruži bijeg od gradske vreve, a opet na pola sata udaljenosti od svih važnijih centara u Istri. Opustite se u našem Resortu, kušajte tradicionalna Istarska jela iz naše ponude i doživite čari centralne Istre. 

Čuvena po bogatoj ponudi agroturizama i konoba,  prekrasnim pejzažima, kulturnim znamenitostima, te susretljivim ljudima, središnja Istra ne nosi uzalud epitet „Terra Magica“.

VIŠE O MOTOVUNU

Ako ste ikada razmišljali o tome da provedete vikend u Motovunu, a mislili ste da nema dovoljno aktivnosti kojima biste si zaokupirali dan, onda ste se grdno prevarili. Iako površinom relativno mali, Motovun se odlikuje fenomenalnom ponudom za svakoga. Od istraživanja povijesti, bavljenja sportom pa do gastro ponude, Motovun će vas toliko zaokupirati da ćete se poželjeti uskoro vratiti po novu dozu svježeg zraka, primamljivih tartufa i vrhunskih vina.

Posteljina i ručnici su uključeni u cijenu!