Nova godina u Crnoj Gori? Zašto ne? Uz Integral Zagreb i prijevoz autobusom iz Zagreba, 3 noćenja s doručkom u hotelu 3* uživajte u Budvi, Herceg Novom, Cetinju, Podgorici...1149kn/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Polazak autobusa u 5:30 sati s Autobusnog kolodvora u Zagrebu! Kupon vrijedi isključivo za termin: od 29.12.2018. do 01.01.2019.!

Nova godina 2019. BUDVA - HERCEG NOVI – CETINJE – PODGORICA – SKADARSKO JEZERO – BOKA KOTORSKA 

DATUM PUTOVANJA: 29.12.2018. - 01.01.2019.

1. dan:
Polazak autobusa u 5:30 sati s Autobusnog kolodvora u Zagrebu. Vožnja preko Karlovca, Zadra i Splita (moguć ukrcaj putnika uz prethodnu najavu u agenciji) do Crne Gore, uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. Dolazak u Herceg Novi, grad stepenica, mimoza i pisaca. Slijedi razgled grada: crkva sv. Jeronima, crkva s. Leopolda Mandića,  trg Nikole Đurovića, tvrđave Kanli Kula i Forte Mare. Kraće slobodno vrijeme. Nastavak voženje do  Budve. Smještaj u hotel. Večernja šetnja starom gradskom jezgrom i razgled: zidine Starog grada, Kaštel, crkva sv. Ivana, crkva Santa Maria in Punta. Slobodno vrijeme za osobne programe. Noćenje.


2. dan:
Doručak. Odlazak na cjelodnevni izlet Cetinje – Podgorica – Skadarsko jezero. Razgled Cetinja, stare crnogorske prijestolnice: Njegošev muzej – Biljarda – Manastir - Plavi dvor. Slijedi odlazak do Podgorice i razgled glavnog grada Crne Gore: Stara varoš, Sahat kula, Prirodnjački muzej, Njegošev park i spomenik, Trg nezavisnosti, Milenijski most preko Morače – novi simbol grada. Nakon slobodno vremena vožnja do Skadarskog jezera i kraće zaustavljanje u malom gradiću Virpazaru na obali jezera. Povratak u Budvu. Slobodna vrijeme za večernju šetnju Budvom. Noćenje.


3. dan:
Doručak. Odlazak na cjelodnevni izlet u Bokokotorski zaljev, koji se još naziva i Zaljev hrvatskih svetaca,  i jedan je od najljepših zaljeva svijeta. Odlazak do Kotora, grada trgovaca i moreplovaca, koji je zbog svoje srednjovjekovne arhitekture i brojnih spomenika uvršten na UNESCO-ov popis Svjetske prirodne i kulturne baštine. Razgled grada: Gradske zidine, katedrala Sv. Tripuna, Pomorski fakultet. Slijedi vožnja do gradića Perasta i izlet brodićem na otok Gospa od Škrpjela, umjetno izgrađenog otoka na hridi. Posjet kapelici i malom muzeju u sklopu kapelice. Povratak u Budvu i slobodno vrijeme za pripremu za najluđu noć u godini. Doček Nove godine na gradskom trgu. Noćenje.

4. dan:
Kasniji doručak. Odjava iz hotela i vožnja autobusom uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. Dolazak u Zagreb u večernjim satima.