Skupi društvo i pripremi se na vrhunsko uživanje na Vlašiću u Bosni i Hercegovini! 2 dana/1 noćenje u prostranoj vili za do čak 8 osoba u Hotelu Resortu Oaza Mira Vlašić za samo 599 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Planina Vlašić predstavlja pravi turistički biser i pruža neodoljive ljepote u jesen...Uvjerite se i sami... Ponuda se može iskoristiti isključivo do 25.12.18.

OPIS SOBA

Vile sadrže TV ravnog ekrana u dnevnom boravku gdje se gosti mogu opustiti. Sve vile raspolažu sa 2 balkona i popločanim djelom dvorišta. U vilama se nalaze i 2 kupaonice s tušem.

Sve vile raspolažu sa 3 spavaće sobe, dva wc-a kao i dnevni boravak s kuhinjom koja je potpuno opremljena, zatim tu je i LCD TV sa satelitskim programima kao i besplatni bežični pristup internetu. Podno grijanje sa kaminom je u svim vilama. Ville raspolažu i sa privatnim parkingom i wi-fi signalom.


Hotel Resort Oaza Mira nalazi se na Vlašiću. Smješten svega 2 km od centra skijališta Babanovac, 2,2 km od žičare Babanovac i 3 km od žičare Markovac.


Iz cijelog kompleksa se proteže prekrasan pogled na obronke planine, a gosti će neometano uživati u miru i tišini, udaljeni svega 2 km od centra Babanovac. Kompleks Oaza Mira Vlašić Hotel & Resort čini 13 moderno opremljenih villa od kojih svaka sadrži po 2 kata sa namještenim terasama.
 

Planina Vlašić smještena u središnjem dijelu Bosne i Hercegovine predstavlja pravi turistički biser. Najviši vrh planine Vlašić doseže visinu od 1943 metra!

Obavezna e-mail rezervacija isključivo na mail recepcija@hotelresort-ozamira.ba uz broj kupona po aktivaciji kupona.