Uz Smart Travel krenite autobusom iz Zagreba i doživite jedinstveni predblagdanski ugođaj u poznatom marjanskom svetištu Mariazell 15.12.2018. uz licenciranog pratitelja za samo 185 kn/osobi!

11 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Putovanje je garantirano! Okupljanje grupe na autobusnom kolodvoru Zagreb (peroni 502 - 507) u 04.45h! Kupon vrijedi za odabrani datum 15.12.2018.!

POLAZAK: 15.12.2018. 

Jedinstveni predblagdanski ugođaj u poznatom marjanskom svetištu Mariazell!

Okupljanje grupe na autobusnom kolodvoru Zagreb (peroni 502 - 507) u 04.45h.


Nakon upoznavanja sa pratiteljem putovanja, polazak u 05.00h prema poznatom austrijom svetištu MARIAZELL. Vožnja kroz Sloveniju i Austriju uz kraća zaustavljanja, prema potrebi grupe. Dolazak u Mariazell, svetište smještenu u Alpama, kojim dominira prekrasna romanička bazilika posvećena rođenju Djevice Marije. U ovo adventsko doba trg ispred bazilike je prepun štandova sa ukrasima i suvenirima, ali i kućicama iz kojih se širi miris medenjaka i kuhanog vina. Veliki božićni vijenac upisan u Guinessovu knjigu rekorda, zahvaljujući svojoj veličini (promjer 12 metara i težina od 5 tona), šareni ukrasi, 5 metara visoka kuća medenjaka izgrađena od preko 1000 kg medenjaka, živuće jaslice sa kozama i magarcima, poštanski ured za slanje božićnih čestitki i želja... Advent u Mariazellu je usitinu jedinstven! Slijedi slobodno vrijeme za uživanje u slikovitom Mariazellu i predblagdanskom ugođaju u Alpama uz božićne pjesme, štandove s mnogobrojnim prigodnim drangulijama uz miris punča i božićnih kolača.


Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme i polazak prema Zagrebu. Ugodna vožnja kroz Austriju, Sloveniju i Hrvatsku uz usputna zaustavljanja prema potrebi grupe. Dolazak na mjesto polaska u večernjim satima.