[PLITVIČKA JEZERA] Jesenski odmor! 3 dana/2 noćenja sa doručkom i večerom dobrodošlice za dvije ili tri osobe u sobama ili bungalovima Plitvice Holiday Resorta od 699 kn!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Jesenski dani odmora i tišine, nadomak Plitvica! Udahnite svježi gorski zraka i usput posjetite prekrasan Nacionalni park Plitvička jezera koji je udaljen svega 8 km! Iskoristivost kupona je do 15.12.2018.

Kamp Plitvice Holiday resort (ex Turist Grabovac)

Plitvice holiday resort nalazi se na mirnoj lokaciji 8 km od Nacionalnog parka Plitvička jezera, okružen visokim borovima i valovitim brežuljcima. 

Kompleks obuhvaća smještajne jedinice u glavnoj zgradi (sobe), drvenim kućama (bungalove), apartmane, nove moderne mobilne kućice, tipi šatore u Indijanskom selu, te jedinstvene kućice u krošnji drveta i kućice na jezeru. Na raspolaganju je besplatni bežični pristup internetu te besplatan parking odmah pored smještaja.

Sve sobe imaju grijanje i TV sa satelitskim programima, klima uređaj, sef i minibar. Također sadrže uglavnom drveni namještaj, uključujući radni stol. Sve sobe uključuju modernu vlastitu kupaonicu.

Resort ima a la carte restoran u kojem se poslužuju jela tradicionalne hrvatske kuhinje, posebice lički specijaliteti. Gosti mogu uživati u obrocima u blagovaonici ili na prostranoj terasi. U restoranu se poslužuje buffet doručak.

Moguće je organizirati izlete na Plitvice, u Baraćeve špilje ili na slapove u Rastokama. 

U blizini se gosti mogu baviti raznim sportovima poput vožnje kajakom te aktivnostima među kojima su paintball, biciklizam i jahanje.

Check-in u sve smještajne jedinice je od 14–19 sati, a check-out do 11 sati.

LOKACIJA: na samo sat i pol vožnje od Zagreba i samo 8 kilometara od NP Plitvička jezera. Pored kampa prolazi glavna državna cesta prema Dalmaciji (D-1), koja je i jedna od glavnih poveznica istočne Europe s Jadranskim morem. Ako ste krenuli prema srednjem ili južnom Jadranu, iz kojeg god smjera dolazili, ne možete promašiti.

Plitvička se jezera ubrajaju u najljepše prirodne znamenitosti Europe. Ukupno 16 jezera modrozelenu boju duguje taloženju kalcijeva karbonata, a guste šume i netaknuta priroda ponegdje preuzimaju prašumske elemente. Uz mnogobrojne vrste ptica i sitne divljači, u Parku ima srna, medvjeda, vukova, divljih svinja, divljih mačaka, a u vodama pastrva. Kilometarske staze za obilazak nadopunjuju se drvenim mostićima, a obilazak je organiziran i turističkim vlakićima.