Kombinacija za otklanjanje stresa i toksina u Splitu! Centar zdravlja i ljepote Mia uz 2x relax ili medicinsku masažu leđa u trajanju po 30 minuta svaka, uz pregled fizioterapeuta za samo 99 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Glavobolja, stres, kronične upale mišića - zvuči poznato?! Onda je pravo vrijeme da poklonite sebi ili dragoj osobi uslugu masaže Centra zdravlja i ljepote MIA! Relaksirajte se sa 2 masaže ili masažom leđa, svaka u trajanju od 30 min! Kupon se može iskoristiti do 22.12.2018.!

Masaža

Riječ masaža dolazi od lat. riječi "massare", što znači gnječiti, i od arapske riječi "mas" što znači pritiskati. Riječ "massage" upotrebljena je prvi put u francuskoj literaturi, a upotrijebio ju je Lepage 1813. god. Masaža je jedna od najboljih tehnika za postizanje i održavanje opće dobrobiti za organizam.

Masaža će odstraniti bolove i napetost u vašem tijelu, a vaše raspoloženje i opće stanje biti će na najvišoj mogućoj razini!

RELAX MASAŽA - Blaga ručna masaža kojom se sjedinjenjem protoka energije postiže maksimalno opuštanje organizma. Otklanja bol, relaksira, a veće mišićne skupine postaju izdržljivije, gipkije i elastičnije. 

Zašto medicinska masaža? 

Medicinska masaža ima cilj liječenja ili ublažavanja bolnih stanja, što se postiže inteziviranjem kapilarne cirkulacije tretiranog područja, boljom opskrbom kisikom, ubrzanjem metabolizma, smanjenjem mišićnog tonusa, itd.