Tečaj tehnike koncentracije, pamćenja i brzog čitanja 3u1 u Aurora centru u Zagrebu! Intenzivni vikend program u trajanju 2 dana uz 78% popusta!

14 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ovaj intenzivni program omogućiti će vam da u samo dva dana ( 10 nastavnih sati) intenzivnog rada: razvite i usavršite svoju memoriju organizirate podatke i pamtite pomoću mentalnih mapa čitate 5x brže i pamtite 100% dulje položite ispite učeći daleko manje vremena, brže pročitajte službene materijale ili knjigu, lakše pripremite prezentaciju i sl.

Tečaj tehnika pamćenja i brzog čitanja namijenjen je školarcima, studentima, odraslima, te ostalima u procesu učenja i obrazovanja, kao i onima koji lakše žele savladati stručno gradivo, te općenito poboljšati svoju memoriju, razumijevanje i brzinu čitanja.

Ponuda uključuje: Tečaj tehnika koncentracije, pamćenja i brzog čitanja (3 u 1) – intenzivni program 2 dana po 5 nastavnih sati

Tečaj Tehnika pamćenja i brzog čitanja organizira se kao vikend tečaj - subota, nedjelja.
Trajanje radionice : 2 dana - 10 nastavnih sati

U cijenu su uključeni i materijali koji se koriste u radu (radna skripta, obrasci za uvježbavanje i olovka, te diploma).


DODATNO: Svaki polaznik ostvaruje pravo na popust u visini od 20% na mjesečnu vježbaonicu tehnika koncentracije, pamćenja i brzog čitanja.

Tečaj Tehnika koncentracije, pamćenja i brzog čitanja koncipiran je u dva modula:

I modul - Tehnike pamćenja - obuhvaća:
brain gym vježbe
vježbe koncentracije
mnemotehničke vježbe za poboljšavanje pamćenja
lančano pamćenje
pamćenje putem mentalnih mapa
izrada i razumijevanje mentalnih mapa.

Po završenom tečaju svaki polaznik dobiva uvjerenje o odslušanom tečaju, te na mail dobiva dodatne vježbe za usavršavanje tehnika kao i popis dodatne literature.


II modul - Tehnike brzog čitanja - obuhvaća:
vježbe širenja
fokusa horizontalno
vježbe širenja fokusa vertikalno
šest tehnika brzog čitanja (svaki polaznik prema vlastitim preferencijama odabire tehniku koja mu najviše odgovara).