Zimsko ruho Malog Lošinja za školske praznike! Obiteljski odmor u hotelu Aurora na 3 dana/2 noćenja s polupansionom za 2 odrasle osobe i 1 dijete do 7 godina ili 2 djece do 12 godina...od 1599kn!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda se može iskoristiti isključivo od 02.01.19. do 14.01.19.! Kupon vrijedi za 2 odrasle osobe i 1 dijete do 7 godina ili 2 odrasle osobe i 2 djece do 12 godina, ovisno o odabranoj opciji!

HOTEL AURORA

Svoju izvrsnost hotel Aurora najbolje dokazuje brojnim nagradama i priznanjima, a još atraktivnijim ga čini nenadmašna lokacija, usred zelenila stoljetne borove šume, na korak od mora. Smješten odmah iznad plaže Veli žal, u lošinjskoj Sunčanoj uvali, hotel Aurora je omiljeni izbor za odmor, poslovne skupove i kongrese.


Prostrana polivalentna kongresna dvorana s kapacitetom od 350 sjedećih mjesta opremljena je najmodernijim sadržajima i prikladna za sve vrste poslovnih sastanaka, prezentacija, team buildinga i sličnih događanja. Zbog pomičnih pregradnih zidova u potpunosti je prilagodljiva, bez obzira na veličinu skupa koji želite organizirati.


Dodatne pogodnosti: neograničeno korištenje unutarnjeg bazena s grijanom morskom vodom; korištenje ogrtača, wellness papuče tijekom boravka; korištenje sauna i relax zone (prema raspoloživosti); fitness centar; besplatan WI-FI; besplatan parking.


ZAŠTO IZABRATI HOTEL AURORA?

Unutarnji bazen s morskom vodom; dječji unutarnji bazen s morskom vodom; Aura Botanical Spa Garden; prostrana kongresna dvorana; raznovrsni sportski sadržaji; neposredna blizina plaže; bogati program animacije.

Svakodnevno dječja animacija: 10:00 - 12:00 PINO MINI KLUB (mini golf/walk & learn/badminton/dan superjunaka, radionica modeliranja...), 15:00 - 17:00 PINO MINI KLUB (moj prijatelj Pino/mini olimpijada/potraga za blagom, radionica suvenira, herbarij...).

STANDARD PLUS MORSKA STRANA - VELIČINA SOBE 25 m2; VELIČINA BALKONA 5 m2

Dvokrevetne sobe s mogućnošću dodatnog ležaja (do 3 osobe). Prilagođene obiteljima s malom djecom (dječji krevetić na upit) i parovima koji vole prostranost i udobnost. Svojim položajem na morsku stranu jamče užitak u zraku ispunjenom aerosolima i mirisom borova. Minibar i posluživanje u sobu uz doplatu.

SUITE MORSKA STRANA

Dvokrevetna soba, dnevni boravak s 2 dvosjeda (100x185cm), morska strana, balkon, maksimalno za 2 odraslih i 2 djece, površine 37 m2.


Happy Hour 20% na masaže u terminu od 08:00 - 09:00 i od 19:00 -20:00 h u Aura Botanical Spa Garden (wellness centar hotela Aurora).


SPA & FITNESS
Dobrodošli u Aura Botanical Spa Garden hotela Aurora. Inspirirani ljekovitim otočnim biljem i proizvodima stoljetnih maslina, stvorili smo ovu jedinstvenu oazu za Vaše opuštanje i odmor.
SPA centar prostire se na 1500 m2 i obuhvaća SPA zonu s prostorijama za tretmane, parne kupelji i saunu, unutarnje bazene (uključujući i dječji) s morskom vodom, i teretanu.