TopTours Vas vodi u adventske čari Praga! Savršen zimski odmor uz advent u Pragu na 3 dana/2 noćenja s doručkom u hotelu 3*uz prijevoz autobusom iz Zagreba...749kn/osobi!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi isključivo za odabrani termin 07.12., 14.12. ili 21.12.2018.! Krećemo s Autobusnog kolodvora Zagreb u 00.30 sati (pola sata poslije ponoći sa četvrtka na petak) s turističkih perona 502 - 506!


ADVENT U PRAGU - 3 DANA AUTOBUSOM

Iskoristite vrijeme kada najviše volimo putovati jer nas čeka uzbuđenje isčekivanja najljepšeg događaja u godini!



1.dan: Zagreb – Prag

Krećemo s Autobusnog kolodvora u 00.30 sati (pola sata poslije ponoći sa četvrtka na petak) s turističkih perona 502 - 506. Vozimo Vas modernim autobusom turističke klase prema Sloveniji, kroz Austriju sve do Češke i Praga. Očekujemo da u Prag stižete oko 11 sati. Po dolasku u Prag, napraviti ćemo panoramski razgled dijela grada autobusom, a po dolasku u centar grada krenuti ćete u šetnju s pratiteljem putovanja kroz središte starog grada. Ovo je orijentacijska šetnja gdje će Vas pratitelj upoznati sa središtem grada, i pokazati mjesta gdje možete promjeniti novac i otići na ručak. U dogovoreno vrijeme slijedi polazak prema hotelu i prijava u hotel. Kako biste dobili osjećaj sigurnosti u korištenju javnog prijevoza u Pragu, koji je vrlo dobro organiziran i stvarno ga je jednostavno koristiti, pratitelj će se s Vama vratiti u grad praškim metroom. U večernjim satima predlažemo odlazak na vožnju brodom po Vltavi (fakultativno). Ostanite u gradu koliko Vam odgovara, uživajte u božićnom ugođaju, raznim štandovima, gužvi i mirisim adventa i u hotel se vratite s pratiteljem ili samostalno javnim prijevozom. Povratak u hotel. Noćenje.


2.dan: Prag

Doručak. Nakon doručka krećemo u poludnevno razgledavanje grada u pratnji lokalnog vodiča, dio razgleda je u autobusu a dio pješice: autobusom ćete se provozati do prekrasnih Hradčana, starog praškog grada, koji slovi kao jedan od najvećih dvoraca na svijetu koji je ujedno i rezidencija čeških vladara, veličanstveno zdanje kojim dominiraju tornjevi gotičke katedrale Sv. Vita u kojoj su pokopani češki vladari  - nastavak razgledavanja je u pješačkoj turi kroz stari grad u kojem se nalazi i poznata Zlatna ulica, iz 16. st. Ulica je dobila ime po svojim prvim stanovnicima, dvorskim alkemičarima (napomena: Zlatna ulica se za vrijeme razgleda ne posjećuje jer se ulaz posebno naplaćuje i  može se posjetiti u slobodno vrijeme) – zatim slijedi šetnja kroz Malu stranu, baroknu četvrt s pitoresknim kućama, koja se nalazi u podnožju dvorca i nasuprot staroga grada do kojeg se mora prijeći preko Karlovog mosta. Na mostu možete vidjeti štandove raznih majstora i umjetnika, dok ulični zabavljači svih vrsta, od jazz-bendova do lutkara pružaju stalni izvor zabave. Nakon što se na mostu zadržimo kratko vrijeme prošetati ćemo se prema Staromestské námesti, najljepšem i najživljem mjestu u središtu staroga grada, gdje se nalazi i spomenik Janu Husu okružen živopisnim fasadama, zatim dalje prema  Václavské námesti, glavnoj gradskoj prometnici u kojoj se nalaze najveće praške robne kuće… Tu naše vrijeme sa lokalnim vodičem završava i kreće vaše slobodno vrijeme za uživanje u čarima „Zlatnog grada“ u adventskom ugođaju. Navečer predlažemo odlazak u nacionalnu pivnicu na večeru (fakultativno). Povratak u hotel. Noćenje.

3.dan: Prag – Češki Krumlov – Zagreb

Nakon doručka i odjave iz hotela, vožnja prema Češkom Krumlovu, prekrasnom srednjovjekovnom gradu pod zaštitom UNESCO-a. Po dolasku slijedi šetnja do dvorca i gradskim središtem koje je u potpunosti onakvo kakvo je bilo u srednjem vijeku. Mogućnost fakultativnog posjeta muzeju u sklopu dvorca. Nakon razgleda grada i kraćeg slobodnog vremena, nastavak vožnje prema Zagrebu. Povratak u Zagreb u kasnim večernjim satima.