Wellness uz luksuznu oazu odmora u Sarajevu! Predah na 3 dana/2 noćenja s doručkom za dvoje u hotelu Swissôtel uz Wellness i Spa centar, masažu u Golden Rain Spa by Swissotel Sarajevo...2219kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Djeca 0 - 6 god gratis boravak! Kupon vrijedi od 01.12.18. do 29.12.18. i od 02.01.19. do 31.01.19.!

Swissôtel Sarajevo nudi suvremene i moderno dizajnirane sobe s prekrasnim pogledom, besplatan bežični pristup internetu, inovativne wellness i spa sadržaje, kao i dva restorana. Svih 218 udobnih soba i apartmana imaju flat screen televizore, aparat za pripremu kave i čaja, velike prozore s pripadajućim prostorom za sjedenje, tuš kabine i elektronski sef, kombinirajući savremeni dizajn i tradicionalnu bosansku arhitekturu. 



 
Nudimo tri vrste soba i dvije vrsta apartmana. U ovoj ponudi, gostima nudimo smještaj u najvećem tipu sobe: Swiss Advantage (deluxe) soba. Tipovi soba dizajnirani su da zadovolje različite potrebe naših gostiju, od poslovnih do porodičnih putovanja. Tradicionalna bosanska hrana, uz uticaj međunarodne i orijentalne kuhinje, poslužuje se u sklopu The Fusion restorana. Doručak za sve naše goste poslužuje se u Café Swiss restoranu, koji nudi cjelodnevnu blagovaonu, s različitim izborima, za obiteljski ručak ili užinu s prijateljima i kolegama. Za opuštajuće okruženje posjetite naš Swiss Lounge u lobiju hotela, gdje možete uživati u osvježavajućim napitcima, raznovrsnim kavama i kolačima. 


Wellness i spa centar prostire se na dva sprata i 1000 m2. U sklopu centra nalazi se bazen sa panoramskim pogledom na grad, te mnogobrojni sadržaji poput saune, turske saune, slane i floating sobe, fitness sale, brojnih masaža i tretmana. Sve što vam je potrebno za potpuno opuštanje, relaksaciju i rekreaciju. 


Priuštite si dobro zasluženi odmor od užubane svakodnevnice u novootvorenoj oazi mira u centru Sarajeva. Sarajevo City Center (SCC), najveći trgovački centar u Bosni i Hercegovini, koji se nalazi odmah pored Swissotel-a Sarajevo, izvrstan je izbor za putnike koji žele obaviti kupovinu i dobro se zabaviti. 


Smješten u poslovnom centru grada, s pristupom vrhunskim lokalnim atrakcijama i prijevoznim sredstvima, Swissôtel Sarajevo pruža savršeno mjesto i sadržaje kako za poslovne putnike, tako i za goste u potrazi za zabavom i relaksacijom.