Žene & muškarci, C'est la vie profesionalni salon za uljepšavanje u Zagrebu donosi Vam priliku za medicinsku ili anticelulitnu masažu za žene ili medicinsku za muškarce...od 65kn!

9 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Birajte medicinska masaža za žene ili muškarce u trajanju 60 minuta, a tu je i paket od 10 anticelulitnih masaža nogu u trajanju 30 minuta. Kuponi su iskoristivi do 24.12.2018.!

 

C'est la vie - profesionalni salon za uljepšavanje

U samom istoku grada Zagreba, na adresi Sesvetska cesta 100 nalazi se kozmetički salon C’est la vie. Naše malo beauty carstvo za Vas je tu od prosinca 2015. godine.
Ljubav prema kozmetici potiče nas da idemo dalje, da pratimo trendove i uvodimo novitete. Tako smo do danas osim klasičnih tretmana lica i tijela uveli i nove aparate, nove linije kozmetike za lice te usavršili već stečeno znanje. Naše kozmetičarke su bivše učenice Prirodoslovne škole Vladimira Preloga, najbolje strukovne škole na ovim područjima. Uz predan rad i volju jako nam je bitno zadovoljstvo naših klijenata, odlikuje nas opuštena atmosfera i prihvatljive cijene.
Dopustite da opravdamo i Vaše povjerenje.
Vaš C’est la vie team.


Pružamo profesionalne usluge masaže (klasična, medicinska, anticelulitna). 

Masaže

Poznata kao najstarija terapija, ručna masaža je i danas najpopularnija medota opuštanja mišića te uklanjanja bolova. Preko kože masažom djelujemo na mišični, živčani i limfni sustav. Potičemo cirkulaciju krvi te izlučivanje vode koja se zbog modernog, brzog načina života lako nakuplja u tijelu. Tu su također i anticelulitne vezivno-refleksivne masaže iza kojih stojimo i čvrsto obećavamo napredak.