PodržimoNaše

Čokoladni jednodnevni izlet u prosincu uz TopTours! Posjet Grazu i carstvu čokolade Zotter uz prijevoz autobusom iz Zagreba, licenciranog pratitelja...169kn/osobi!

20 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Polazak iz Zagreba u 07.00 sati sa autobusnog kolodvora Zagreb, peroni (502-506). Kupon vrijedi isključivo za odabrani termin 01.12. - garantiran, 15.12.2018.!

ADVENT: GRAZ I TVORNICA ČOKOLADE ZOTTER - JEDNODNEVNI IZLET s posjetom tvornici čokolade Zotter

Program putovanja:

Polazak iz Zagreba u 07.00 sati sa autobusnog kolodvora Zagreb, peroni (502-506). 


Vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju i Austriju do Graza. Po dolasku šetnja s pratiteljem putovanja po centru Graza: GLAVNI TRG, GRADSKA VIJEČNICA, OPERA, GLOCKENSPIEL ZVONO, KAŠTEL, STARO ISUSOVAČKO SVEUČILIŠTE, KATEDRALA I MAUZOLEJ. Posjet otoku-mostu ''MURINSEL''na rijeci Muri, jednom od futurističkih čuda koje u sebi sadrži amfiteatar, igralište i kavanu.Fakultativno vožnja uspinjačom na SCHLOSSBERG - TORANJ SA SATOM, te šetnju SPORTGASSEOM - najromantičnijom ulicom u gradu.  Dio vremena slobodno za šetnju, ručak i odmor.


U popodnevnim satima polazak prema mjestu Riegersburg do carstva čokolade – tvornica Zotter.

Tvornica je izvana »ukrašena« živahnim raznobojnim površinama, muralima velikog formata i skulpturama. U predvorju ćete dobiti elektronskog vodiča sa slušalicama (slovenskom, engleskom, njemačkom jeziku…) te keramičku žlicu za kušanje čokoladnih smjesa. Prva postaja u Schokoladen Theatru je kino-sala u kojoj će vam prikazati kratki dokumentarac o uzgoju kakaovca u Latinskoj Americi, a na sljedećoj postaji možete prvi put upotrijebiti i keramičku žlicu te kušati tekuću masu od čistog kakaa. Na sljedećim postajama iz staklenih fontana na kušanje vam se nude tekuće čokoladne smjese, znači s dodanim mlijekom i aromatičnim sastojcima, s različitim postotkom kakaa... Odlazak do čokoladnog bara, a glavna ponuda ovog čoko-bara je ipak topla čokolada koju morate pripraviti – sami.

Nakon posjeta tvornici čokolade povratak prema Hrvatskoj. Očekivano vrijeme dolaska u Zagreb u kasnim večernjim satima.