PodržimoNaše

Paket zdravlja uz 57% popusta u Zagrebu! Fizioterapeutski pregled, dekompresije kralježnice, elektroterapije i slana soba za 2 odrasle osobe!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!
Puna cijena 2.000 kn
Ušteda 57%
Cijena 849 kn

Sve što je potrebno za kvalitetniji život i dobro zdravlje: fizioterapeutski pregled, 3 x dekompresija kralježnice (NDK metoda na trakcijskom stolu), 3 x elektroterapija (u pojedinačnom trajanju od 30min), 5 x slana soba za 2 odrasle osobe!

Sve fizikalne terapije odvijaju se pod stručnim vodstvom licenciranog fizioterapeuta te uz najmoderniju elktroničku aparaturu. Na inicijalni pregled poželjno je donijeti eventualne rendgenske ili magnetske snimke, nalaze liječnika i slično. Posavjetujte se s našim fizioterapeutom jedan-na-jedan. Pregled u našem Centru je detaljan, profesionalan i sveobuhvatan. Iskoristite pogodnosti individualnog pristupa pacijentu te prilagodbe Vašim potrebama!

Haloterapija u Slanom Centru obavlja se medicinski certificiranim halogeneratorom prema svjetskim i europskim normama. Suhi AEROSOL glavni je terapijski sastojak koji jamči uspješnost tretmana u liječenju kožnih i dišnih bolesti. Naš Centar član je HALOMED grupacije čiji aparati jedini podliježu strogim medicinskim standardima te se slana terapija izvođena ovim uređajima dozira i mjeri elektroničkim putem. Povjerite nama zdravlje vaših najmlađih! NaCl SLANI CENTAR jamac je kvalitete i profesionalnosti!

Potražite znak plavog delfina, čekamo Vas!