Izaberite smještaj u dvokrevetnoj sobi s balkonom i pogledom na more ili suite-u s balkonom i pogledom na more i uživajte u jesenskim čarima Supetra udvoje... Kupon vrijedi do 23.12.18.!


Hotel Osam
  smješten je u samom centru slikovitog gradića Supetra na otoku Braču.  Intimno okruženje hotela pruža gostima ne samo opuštajuću atmosferu, već i priliku da otkriju brojne zanimljivosti na otoku Braču. Ovaj boutique hotel predstavlja savršeno utočište samo za odrasle (za rezervaciju je potrebno imati min. 18 godina).

Korisnici ove ponude ostvaruju i slijedeće pogodnosti:

Piće dobrodošlice
Besplatan wifi neograničeno
Besplatan parking u obližnjem Waterman Svpetrvs Resortu
1 sat besplatnog korištenja tenis terena u obližnjem Waterman Svpetrvs Resortu - rezervirajte unaprijed tenis trenera, po posebnoj cijeni samo za goste hotela.
Besplatan transfer od parkinga do hotela ili od trajektne luke do hotela električnim golf autićem (uz prethodnu najavu)
Neograničeno korištenje saune.


Idealan položaj hotela Osam, samo nekoliko koraka od mora i u centru grada Supetra s trgovinama, tržnicom, barovima i restoranima, pruža najbolji doživljaj otočkog načina života. Dizajn interijera spaja tradicionalne kamene detalje s elementima suvremenog uređenja. U sklopu hotela nalazi se i a la carte restoran Otok s ponudom lokalnih i internacionalnih specijaliteta i biranih vina. Radno vrijeme restorana - ručak: 12:00-14:00, večera: 18:30-21:00.


 

Relax paket: gratis sauna + izbor masaža uz popust 50%. Rezervacije masaža na broj: 098/555 366! Izbor masaža možete vidjeti ovdje


  • Dvokrevetna soba s balkonom i pogledom na more: spavaća soba s bračnim krevetom, balkon, kupaonica.
  • Suite s balkonom i pogledom na more: dnevna soba i izdvojena spavaća soba, bračni krevet, kupaonica, Sat TV ravnog ekrana u svakoj prostoriji, balkon.

Mogućnost doplate za poludnevni izlet "Upoznajte Brač". Više o izletu pročitajte ovdje