[SLO] LAST MINUTE! Martinje u SLOVENJ GRADCU 10.11.18. za dvije osobe! 2 dana/1 noć s doručkom u Hotel Slovenj Gradec uz Martinjsku večeru s Mladim KULinaricima i nastup Klape Leut, 569kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dolazi nam MARTINJSKA SUBOTA! U tu svrhu pozvani ste u u Hotel Slovenj Gradec uz Martinjsku večeru s Mladim KULinaricima, a glazbenu atmosferu pružit će LEUT klapa.

Hotel Slovenj Gradec iznimno je omiljen među gostima koji žele boraviti u središtu zbivanja i imati sve privilegije grada nadohvat ruke.  Iza hotela gostima je na raspolaganju besplatno parkiralište. 

Kvaliteta hotelske ponude odražava se i u odličnom restoranu i slastičarnici u prizemlju hotela. Hotel je udaljen samo 16 kilometara od turističkoga centra Kope.

Hotel Slovenj Gradec nalazi se u staroj gradskoj jezgri, ima tri zvjezdice i nudi udoban smještaj u 62 moderno opremljene sobe (digitalna TV, internet i Wi-Fi, telefon). 

Sve sobe imaju kupaonicu s tušem i WC-om. 

Hotel također ima restoran s 200 sjedećih mjesta, ljetni vrt, kafić, bar i TV sobu na svakom katu.

Svakog jutra možete uživati ​​u švedskom stolu za doručak, a restoran hotela poslužuje razna regionalna i međunarodna jela u modernoj blagovaonici.

Mladi koroški KULinariki

Oni su cool i vole kuhati, pa su se prozvali mladi Kulinariki.'' Mi smo u dobi između 18 i 21 godine i želimo staviti Koruškoj na kulinarsku kartu! " Mladi KULinariki,  "vješto organiziraju različite ugostiteljske usluge i sudjeluju u raznim događanjima".

Kako do nas?

Slovenj Gradec je smješten 170 km od Zagreba, a najkraći put vodi preko Krapine, Đurmanca, na granični prijelaz Lupinjak, te dalje preko Rogaške slatine za Celje. U Celju je potrebno produžiti magistralnom cestom (paralelno s autoputom) u smjeru Ljubljane, te nakon nekoliko kilometara skrenuti za Arju Vas i dalje držati smjer za Velenje. Nakon Velenja slijedi se cesta za Slovenj Gradec. Putovanje automobilom traje cca 2,5 h.

Riječanima će pak trebati i do 3,5 sati vožnje. 

Pogledajte ostale ponude za skijanje na Kopama!