Fenomenalna cijena - paket mršavljenja i oblikovanja tijela! 28 TRETMANA + VAKUUM VREĆA u centru Tajna Ljepote u Zagrebu, samo 555 kn! Kupon se može iskoristiti do 15.1.19.

16 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uključeno redovno mjerenje opsega tijela i individualni plan prehrane sastavljen od strane nutricionista. Klijentici s najviše izgubljenih kilograma ili obujma u centimetrima dodatno darujemo Start Fit program mršavljenja koji se sastoji od 20 tretmana čime se održava odgovarajuća tjelesna težina i obujam.

LIPO SLIM PROGRAM potpune transformacije vaše je idealno rješenje, a obuhvaća kompletan program oblikovanja i učvršćivanja tijela, smanjivanje trbuha, bedara, nogu, ruku i stražnjice te nakupina celulita. 

Sastavljen je od nekoliko cjelina kojima djelujemo na poticanje cirkulacije i izmjene tvari, detoksikaciju organizma učvršćivanje vezivnog tkiva, izgradnju i oblikovanje te utegnutost tijela.  Ciljanim tretmanima za oblikovanje tijela i mršavljenje uz stručno vodstvo našeg osoblja, svaka žena može postići svoj cilj a to je vitka linija a da pri tome nije ugroženo njezino zdravlje. Želja nam je da uz našu pomoć mršavite zdravo i pametno, pronađete savršenu kilažu za Vaše tijelo i osjećate se zadovoljno. Ono što nas razlikuje od ostalih salona su programi prilagođeni Vašim, individualnim potrebama, uz detaljnu Omron body scan analizu tijela, a s ciljem maksimalnih i dugotrajnih rezultata u gubljenju kilograma, oblikovanju Vašeg tijela i uklanjanju ostalih nesavršenosti.

LIPO SLIM PROGRAM namijenjen je klijenticama koje žele smršaviti do 30kg ili izgubiti veći obujam te više konfekcijskih brojeva. U program su uključena 25 najučinkovitija  tretmana koji se provode kontinuiranim dolascima kroz više tjedana, jednom do dva puta tjedno,a u dogovoru i prema savjetima našeg stručnog osoblja. Uz dolaske na tretmane jednom tjedno mjerimo i opseg tijela.

Program započinjemo individualnom konzultacijom na kojoj određujemo vaše ciljeve te način na koji ćemo to postići. Inicijalni pregled također uključuje i detaljnu segmentalnu body scan analizu tijela u kojoj ćete dobiti sve potrebne informacije o trenutačnom stanju Vašeg tijela. Dobiveni parametri bitni su za precizno određivanje pravilnih tretmana za mršavljenje i oblikovanje tijela kao i definiranje ciljeva prehrane. Analiza tijela se vrši najnovijim medicinskim uređajem OMRON HBF 516.

Prvi tretman koji ćemo napraviti a gdje su rezultati vidljivi u smanjenju centimetara odmah nakon tretmana biti ce vakuum vreća.

VAKUUMSKA VREĆA - postupak i trajanje tretmana:

CJELOKUPNI TRETMAN traje 60 minuta, a postupak je slijedeći:

✓ mjerenje tjelesne težine klijentice (upisuje se u karton)

✓ mjerenje obujma trbuha (gornji i donji), bokova, nogu, koljena i listova te obilježavanje kemijskom ili flomasterom (upisuje se u karton)

✓ kružnim pokretnima nanosimo kremu od periferije ka središnjem djelu tijela

✓ nakon toga tijelo se stavlja u posebnu vreću

✓ sa jedne strane se stavlja sigurnosna čičak-traka (ispod grudi) a sa strane (ispod stopala) sigurnosna vezica kako bi se blokirao dotok zraka između vreće i tijela

✓ aparatom se izvlači preostali zrak čime se postiže efekt vakuuma

✓ vakuum sa preparatom djeluje 45 minuta

✓ nakon tog perioda skida se vreća te se na tijelo nanosi ulje i radi lagana limfna drenaža

✓ ponavljamo mjerenje obujma po istim obilježenim mjestima s početka tretmana te ih upisujemo u karton i uspoređujemo s vrijednostima s početka tretmana

Tretman daje objektivan osjećaj hlađenja, tako da ga mogu koristiti i/ce koji imaju problem proširenih vena i ispucanih kapilara.

Nakon samo jednog tretmana izgubit ćete minimalno 6,5 cm u obujmu! Tretman se radi svaka 2 – 3 dana. Ukoliko se odlučite na više tretmana dobiti ćete popust u salonu!

Termo deka uz body wrapping/ovijanje folijom je pasivna i izuzetno ugodna terapija koja traje 30 minuta. Temperatura se može regulirati između 40 i 75 stupnjeva a njome osim detoksikacije organizma želimo postići i bolju prokrvljenost, opuštanje mišića i živaca te redukciju celulita i masnih naslaga.

Kako bi na učinkovit način smanjili potkožne masne jastučiće i opseg tijela, prije upotrebe termo deke tijelo se ravnomjerno namaže fluidom od guarane te ovija folijom. Time istodobno djelujemo na  celulit, pojavu strija a izgled kože vidljivo se poboljšava već nakon prvog tretmana.

4D kavitacijom sa samokontrolom rada čime se dozira dubina ultrazvučnih valova te je na taj način tretman ne samo učinkovit nego i vrlo siguran za okolna tkiva i živce, djelujmo na odstranjivanje viška vode, masnoće te celulita. 4D inovativna tehnologija sa čak 4 sonde integrirane u jednu veliku sondu (4 u 1) omogućava da se tretmanom zahvati velika površina tijela koja se tretira te su stoga rezultati puno brži i učinkovitiji. Idealna je za sva područja na tijelu gdje su veće nakupine masnoća: trbuh, bokovi, bedra, noge, stražnjica, ruke, leđa (gornji i donji dio) a u dogovoru s Vama tretirati ćemo one dijelove koji vam najviše smetaju.

Nakon tretmana 4D kavitacije svakako ćemo napraviti limfnu drenažu kako bi stimulirali metabolizam te kroz limfni sustav djelovali na ubrzano izlučivanje otpadnih materija i viška tekućine iz organizma (lica i tijela).

Lipo laser još nazivaju i ‘liposukcijom’ bez kirurškog zahvata. Koristi najbrži, jednostavan i siguran način smanjivanja tvrdokornih masnih naslaga, a tretmani su potpuno bezbolni i neinvazivni, bez nuspojava na okolno tkivo. Naš diodni laser najnovije generacije ima 14 dioda koje se postavljaju na ciljana područja tretiranja a samim laserom prodire se do 9 mm potkožno, te se zatim direkno razbijaju masne stanice i ubrzava metabolizam.

Body former/elektrostimulacija uz pomoć mikrostruje na brz i efikasan način ukloniti će masne naslage, poboljšati tonus Vaše kože i osloboditi Vas celulita. Poznat je i pod nazivom ‘pasivna gimnastika’ jer su njegove prednosti mnogobrojne.

Vibracijska platforma relativno je nov pristup fizičkoj aktivnosti. Bazira se na naprednoj vibracijskoj tehnologiji koju mogu koristiti ljudi svih uzrasta, načina života i fizičkih sposobnosti. Zbog ograničenog kretanja kod tradicionalnih vježbi prosječno samo 30-40% mišične mase može biti iskorišteno, dok se kod vibracijskog treninga angažira izmedu 95% i 97% mišičnih vlakana. To znači da se duboki mišići i mišići stabilizatori koji se inače teško i dugo vježbaju, također stimuliraju.Samo stajanjem na vibracijskoj platformi angažiraju se svi mišići te su rezultati vidljivi već nakon nekoliko tretmana.