[OSIJEK] Regeneracija lica za besprijekoran izgled! Piling lica, masaža lica + hyaluron maska + RF lica u Frizersko-kozmetičkom salonu The Room Beauty & Hair od 79kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Idealan paket za regeneraciju lica i svjež izgled! Izaberite željenu opciju. Kupon se može iskoristiti do 20.12.2018.

Hyaluron maska za lice: 

Hijaluronska kiselina (HA) je vrsta glikozaminoglikana, molekule koja čini sastavni dio naše kože, točnije vezivnog tkiva dermisa. Ono se s godinama stanjuje, a obnavljanje prirodne hijaluronske kiseline se znatno smanjuje, čineći kožu opuštenom i naboranom. Naša koža sadrži oko 50 posto hijaluronske kiseline iz tijela, a njena primarna funkcija je da hrani i hidratizira kolagen, također ključan dio u održavanju slojeva i strukture kože. Kolagen joj daje čvrstoću, no hijaluronska kiselina je ta koja je odgovorna za njegovo savršeno djelovanje. Maska pomaže ciljano opskrbiti kožu s hijaluronskom kiselinom.

Radiofrekvencija lica je kontrolirano dubinsko zagrijavanje kože sondom koje dovodi do poboljšanja metabolizma stanica, povećanja mišicnog tonusa i elastičnosti tkiva te aktivacije fibroblasta i stvaranja novog kolagena.

Radiofrekvencija zagrijava tkivo pomoću električnog polja koje nastaje između dviju elektroda (aplikator i referentna elektroda).

Prirodni otpor (impedancija) tkiva na to gibanje dovodi do stvaranja topline što za posljedicu ima vazodilataciju, poboljšanje metabolizma, povećani mišićni tonus i elastičnost tkiva te aktivaciju fibroblasta i stvaranje novog kolagena. 

Rezultat je znatno poboljšanje izgleda, boje i tonusa kože koja postaje napeta, glatka, a i oštećenja i bore su manje vidljive.

Masiranje mišića na licu ubrzava cirkulaciju zbog koje koža postaje glatkija, zategnutija i svježija.