Advent u jednom od najljepših gradića na jezeru – ST. WOLFGANG! ADVENT NA JEZERU ST. WOLFGANG (Strobl & St. WolfGang & St.Gilgen) uz jednodnevni izlet autobusom 15.12.2018. za samo 259kn/osobi!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Polazak autobusa u 5:00 sati s južnog parkirališta Gradskog poglavarstva u Zagrebu. Kupon vrijedi isključivo za ODABRANI TERMIN 15.12.18.!


PROGRAM PUTOVANJA:                        

DATUMI PUTOVANJA: 15. prosinca 2018. / subota 

Polazak autobusa u 5:00 sati s južnog parkirališta Gradskog poglavarstva u Zagrebu. 

Ugodno putovanje preko Slovenije i Austrije u smjeru austrijske regije Salzkammergut i jezera St. Wolfgang. Dolazak u jedan od najljepših gradića na jezeru – ST. WOLFGANG. Romatični ugođaj došašća obogaćen je božićnim pjesmama i prekrasnim božićnim ukrasima, od kojih se posebno ističe 19 metara visoka svjetiljka smještena na samom jezeru. Šetnja do Markta i trga Kirchenplatz, posjet najljepšoj crkvi Salzkammerguta s prekrasnim Pacherovim oltarom. Preporučamo posjetiti Anđeosku poštu u kojoj možete napisati, ali i poslati svoju božićnu želju! Slobodno vrijeme možete iskoristiti i za vožnju najstrmijom brdskom željeznicom koja je u prometu od 1893. godine i svoje posjetitelje vozi na planinu Schafberg. U ovo adventsko doba na izlaznoj se postaji prodaju kuhano vino i punč. Slijedi vožnja brodom po jezeru Wolfgangsee do gradića ST. GILGEN na drugoj obali jezera. Šetnja do središta ljupkog mjestašca, u kojem je često boravio Mozart, pored kuće njegove majke, crkve sv. Egidija, gradske vijećnice… Uz posjet božićnom sajmu prepručamo kušanje tipičnih adventskih delicija. 


Polazak prema Zagrebu predviđen je oko 18:00 sati. Uz kraća usputna stajanja radi odmora, dolazak na mjesto polaska u kasnim večernjim satima.