Izlet koji će razveseliti sve generacije! ADVENT U KORUŠKOJ - KLAGENFURT i VELDEN uz POVORKU KRAMPUSA! Izlet autobusom 01.12.18. za samo 179kn/osobi! GARANTIRAN POLAZAK!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Povorka krampusa, tzv. Krampusnacht, je najveća u Austriji, uz sudjelovanje preko 1.000 maskiranih krampusa i svetih Nikola iz cijele Austrije!

Program putovanja: 

Polazak autobusa u 7:00 sati s južne strane Gradskog poglavarstva. Ugodno putovanje preko Slovenije i Austrije do Vrbskog jezera. Dolazak u VELDEN, jedno od najmondenijih mjesta u Koruškoj. 

Slobodno vrijeme za šetnju uz jezero u adventskom ugođaju. U dogovoreno vrijeme slijedi odlazak u KLAGENFURT. Šetnja povijesnom jezgrom grada uz upoznavanje njegovih znamenitosti. Slobodno vrijeme za uživanje na božićnom sajmu te upijanje predbožoćnog ugođaja! 

U 19:00 sati na glavnom kolodvoru (Banhofstrasse) započinje povorka krampusa, tzv. Krampusnacht, najveća u Austriji, uz sudjelovanje preko 1.000 maskiranih krampusa i svetih Nikola iz cijele Austrije! Pola sata poslije završetka povorke (završava na Alter Marktu u središtu grada) slijedi polazak prema Hrvatskoj. Dolazak na mjesto polaska u kasnim večernjim satima.