Obiteljski odmor u Italiji uz FIRST MINUTE skijanje u Južnom Tirolu! 3, 4 ili 7 polupansiona za dvoje u Hotelu Bacher 3* uz bocu crnog vina, piće dobrodošlice, saune...i do 50% popusta!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Želite li svoj zimske praznike provesti na snježnim vrhovima? Hotel Bacher udaljen nalazi se u dolini Taufers, blizu skijališta Speikboden i Klausberg i oko 10 minuta hoda od centra Riva di Tures, idealan za skijaše i djecu! Kupon vrijedi u periodu od 22.12. do 26.12.2018., od 06.01. do 23.02.2019. i od 09.03. do 31.03.2019.! Djeca do 4 godina GRATIS smještaj!

Od zime 2018. uživajte u potpuno renoviranim sobama hotela Bacher!

U hotelu Bacher u Riva di Tures Bacher Vam nudimo prekrasan odmor daleko od gradske vreve i svakodnevnog stresa. Bit ćete okruženi veličanstvenim planinama Rieserferner, a hotel će Vam ponuditi udobno, suvremeno i ugodno okruženje sa stilom... Smješten je svega 10 minuta hoda od centra Riva di Tures i izravno na malom skijalištu Rein i Taufers, udaljenom 3 km, idealnim za skijaše i djecu.



U hotelu Bacher u Riva di Tures Bacher Vam nudimo prekrasan odmor daleko od gradske vreve i svakodnevnog stresa. Bit ćete okruženi veličanstvenim planinama Rieserferner, a hotel će Vam ponuditi udobno, suvremeno i ugodno okruženje sa stilom.



Prostrane dvokrevetne sobe u različitim cijenovnim rasponima su u potpunosti prilagođene Vašim potrebama. U njihovim prostranim trpezarijama sa rustikalnim namještajem možete uživati u izvrsnim okusima talijanske, međunarodne te tirolske kuhinje.

CIJENA UKLJUČUJE: piće dobrodošlice, 1 boca crnog vina u sobi prilikom dolaska, dnevni buffet doručak, dnevna večera (u sklopu HB-a), besplatan ulaz u unutarnji bazen s jet stremom, Slobodan ulaz u finiš log saune, besplatan parking, 1 vođena snježna tura pješke, besplatan najam opreme za snježno pješačenje, jedan vin Brûlé party.

Osim prekrasnog okruženja u hotelu ćete pronaći i prekrasno dizajniranu oazu. Novi zatvoreni bazen, fittness sala, te sauna i prekrasan eksterijer nude savršene trenutke. U malenom baru je i biblioteka u kojoj možete saznati nešto novo o zemlji i njenim stanovnicima. 

Naravno, tu je nešto i za najmlađe goste: u velikoj igraonici te na velikom dječjem igralištu možete pustiti svoju djecu da se igraju, dok Vi u potpunosti uživate u pogledu koji oduzima dah, sa prekrasne sunčane terase.

Uživajte u jedinstvenom prirodnom okruženju hotela i iskoristite mnogobrojne aktivnosti koje su na raspolaganju i ljeti i zimi. Hotel će Vam rado ponuditi različite predloge za izlete i razne aktivnosti, kao i savjet ili ideju za provođenje vašega slobodnog vremena...