Wellness odmor u Splitu! 3 dana/2 noćenja s doručkom za dvoje u Luxe Boutique Hotelu uz koktel, masažu, neograničeno korištenje Luxe wellnessa, 1x kartu za predstavu u HNK Split...1199kn!

10 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda se može iskoristiti isključivo do 28.12.18. i od 02.01.19. do 31.03.19. -boravak od petka do nedjelje ili od subote do ponedjeljka! Popusti za djecu: djeca do 16 godina besplatno (u superior sobi ili apartmanu)!

Luxe Boutique Hotel


Samo par koraka od popularne splitske tržnice, „Pazara“ i Dioklecijanove palače te najljepše promenade na svijetu, splitske Rive smjestio se Luxe Boutique Hotel. Gradska luka, glavni željeznički i autobusni kolodvor s jedne strane i najpopularnija pješčana plaža s druge strane, a sve unutar par minuta hoda od hotela.
Velika prednost za sve goste koji dolaze automobilom je hotelski parking koji se nalazi iza hotela nekih 50-ak metara i osigurava vrijedno mjesto u centru grada te je potpuno besplatan za goste hotela. 


Osim toga, parking je ograđen i pod stalnim video nadzorom te vam jamči bezbrižnost i sigurnost za vrijeme boravka.
Hotel Luxe raspolaže udobnim i modernim sobama, čistih linija naglašenim u finim teksturama posteljine, bogatim bojama kombiniranim s bijelim drvenim tonovima i prirodnim materijalima. Udobne sobe hotela Luxe i njihov ambijent, dat će vam osjećaj svježine i svjetlosti koja prodire u vašu sobu pogotovo ako odaberete jednu od soba sa velikim balkonom i fascinantnim pogledom na more, obližnje otoke, gradsku luku i Marjan.


Ponuda uključuje i: 1x koktel + 1x masaža u trajanju 30 minuta + neograničeno korištenje Luxe wellnessa (sauna, jacuzzi i teretana (uz prethodnu rezervaciju, ovisno o raspoloživosti) + 1x karta za predstavu u HNK Split (uz prethodnu rezervaciju i ovisno o dostupnosti) + vođenje po gradu uz ovlaštenog vodiča (subotom u 10 h) + besplatni wi-fi + besplatni parking, sve za 2 osobe, boravak od petka do nedjelje ili od subote do ponedjeljka.

LUXE WELLNESS
Nakon napornog dana, možete se opustiti u našem lijepom i udobnom wellness području. Bilo da izaberete saunu, whirlpool ili možda jednu od masaža, zasigurno ćete se pomladiti i napuniti energijom za sve vaše dnevne aktivnosti.
Osjećat ćete se kao kod kuće u bilo kojem dijelu hotela; u ugodnim wellness prostorijama ili blagovaonici i lobby baru gdje možete uživati u opuštajućoj atmosferi, te unikatno dizajniranom i moderno opremljenom interijeru, kao i izvanrednoj usluzi.


Restoran hotela Luxe nudi bogati i raskošni kontinentalni doručak obogaćen lokalnim, svježim namirnicama, ribljim delicijama i dnevno pečenim pecivima i slasticama, a sve to u ugodnom i elegantnom ambijentu.
U lobby baru možete uživati u uzbudljivom pogledu na jednu od najprometnijih ulica u gradu. To je ljupko mjesto za sastati se ili popiti kavu "na brzaka". Bar je otvoren 24h dnevno za goste hotela a bežični internet i kompjuter su stalno na raspolaganju. Cijeli hotel je pokriven brzim bežičnim internetom koji je besplatan za sve goste.


Posebnost hotela je i pušački salon. Bilo da se želite opustiti uživajući u mirisu omiljene cigarete i kapljici finog konjaka ili vam treba soba za sastanak u kojoj je dozvoljeno pušenje, ugodni i luksuzni cigar salon zadovoljit će i najprobirljivije zaljubljenike cigara.


Ipak, ono što ističe hotel Luxe od ostalih hotela je osoblje koje vas jednostavno fascinira svojim pristupom i ljubaznošću. O tome svjedoče brojne pozitivne recenzije portala Tripadvisor, Booking.com i mnogih drugih. Zato, ako želite doživjeti „najlipše misto na svitu“ sa stilom, svakako posjetite hotel Luxe i prepustite se novom Splitu u kojem je objedinjeno ono najbolje iz modernog i tradicionalnog nasljedstva grada pod Marjanom.