Jedinstveno mediteransko wellness iskustvo u Trogiru! Otkrijte Brown Beach House stanje uma na 3 dana/2 noćenja s doručkom za dvoje uz raskošan Spa&Wellness i 2x masaže...od 1335kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Upoznate sasvim drugačiju dimenziju odmora... Dijete do 2 godine u sobi je gratis! Rok iskoristivosti kupona je do 28.12.2018.

Brown Beach House - luksuzni boutique hotel u Hrvatskoj

Na pitoresknoj Jadranskoj obali, u šarmantnom povijesnom gradu Trogiru udaljenom svega 5 kilometara od zračne luke Split, Brown Beach House pruža jedinstveno iskustvo Mediterana. Smješten unutar nekadašnje tvornice duhana („Duhanka“), već s prvim pogledom na veličanstvenu fasadu hotela, preplavit će vas osjećaj bezvremenskog stila.


LUKSUZNI BOUTIQUE HOTEL PORED MORA
Dizajniran za odmor u ležernoj raskoši, Brown Beach House nalazi se svega par koraka od plaže, okružen netaknutom prirodom u neposrednoj blizini Trogira, jednog od najljepših gradova Hrvatske.


Dizajner Saar Zafrir kreirao je gotovo imaginaran koncept prostora koji je istovremeno hip i sofisticiran. Svaki detalj sugerira gostima da se raskomote i ugodno smjeste.


Brown Beach House ima 42 moderne sobe i apartmana, od kojih svaki ima istaknute detalje i poziva na luksuzni bijeg od stvarnosti. Pod antičkim stropovima primamljivog lounge-a razmještene su bojom i teksturom različite stolice i fotelje, okružene razgranatim palmama, dok vam pogled kroz prozore koji se protežu cijelim prostorom bježi prema blistavom Jadranskom moru.

Uživajte u romantičnoj idili na plaži, uz bazen, u spa centru ili baru lobija.
Slasni zalogaji čekaju vas u Cartina restoranu.
Cjelokupna atmosfera poziva na prepuštanje Brown Beach House stanju uma.


Elegantan i opuštajući Spa & Wellness nudi čuvstveno iskustvo.

Kompromisi nisu opcija kada govorimo o vašoj ljepoti i zdravom stilu života. Luksuzni tretmani lica i tijela dat će vašoj koži blistavi sjaj, sauna i jacuzzi će vas preporoditi i opustiti, a vrijeme provedeno u teretani osnažit će vaš duh i tijelo.


Preporodite se
Raskošan Spa & Wellness privatna je zelena oaza kreirana za pomlađivanje i obnovu vašeg duha i tijela. Uživajte u luksuznim tretmanima kože,  opuštajućim masažama i profesionalnoj manikuri i pedikuri. Relaksacija se nastavlja u našoj sauni, jacuzziju i autentičnoj turskoj hamam kupelji, što rado upotpunjujemo osvježavajućim detaljima. Entuzijastima tjelovježbe na raspolaganju je dobro opremljena teretana.