Svijet putovanja Vas vodi na Davis Cup finale 2018. u Lillu autobusom iz Zagreba uz 3 noćenja s doručkom u hotelu 3* i uz dostupne ulaznice za 3 dana uz nadoplatu...1959kn/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Garantirani polazak je iz Zagreba u 17:00 sati s južnog ulaza Zagrebačkog Velesajma! Kupon vrijedi isključivo za odabrani datum od 21.11. do 26.11.2018.!

DAVIS CUP FINALE 2018 U LILLU - GARANTIRANI POLAZAK

Francuska, Lille
Finale: Francuska - Hrvatska
DOSTUPNE ULAZNICE U PRODAJI ZA SEKTOR 3


1. dan 21.11. / ZAGREB - LILLE
Polazak je iz Zagreba u 17:00 sati s južnog ulaza Zagrebačkog Velesajma. Slijedi dnevna i noćna vožnja kroz Sloveniju, Austriju, Njemačku i Belgiju, uz usputne pauze za osvježenje i odmor.


2. dan 22.11. / LILLE
Dolazak u Francusku u prijepodnevnim satima. Prijava i smještaj u hotel u Lille-u. Slobodno poslijepodne  za orjentacijsku šetnju i upoznavanje grada. Povratak u hotel. Noćenje.

3. dan 23.11. / LILLE 
Doručak. Slobodno vrijeme do odlaska na stadion Pierre Mauroy na prvi dan finala Davis Cupa.  Večera u restoranu u gradu (fakultativno). Povratak u hotel. Noćenje.


4. dan 24.11. / LILLE 
Doručak. Slobodno vrijeme do odlaska na stadion Pierre Mauroy na drugi dan finala Davis Cupa / opcionalno slobodan dan za šetnju i istraživanje grada. Povratak u hotel. Noćenje.

 5. dan 25.11. / LILLE
Doručak i odjava iz hotela. Slobodno vrijeme do odlaska na stadion Pierre Mauroy na treći dan finala Davis Cupa / opcionalno slobodan dan za šetnju i istraživanje grada. Po završetku, u večernjim satima, polazak prema Hrvatskoj. Noćna vožnja.

 6. dan 26.11. / ZAGREB
Nastavak vožnje kroz Njemačku, Austriju i Sloveniju prema Zagrebu. Dolazak se očekuje u poslijepodnevnim satima.