Nova godina u sjajnoj Budimpešti uz Integral Zagreb! Odmor na 4 dana/3 noćenja s doručkom u hotelu 3*, prijevoz autobusom iz Zagreba, razglede uz pratitelja putovanja...1249kn/osobi!

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Polazak autobusa u 7:00 sati s Autobusnog kolodvora u Zagrebu! Kupon vrijedi isključivo za termin od 29.12.2018. do 01.01.2019.!

Nova godina 2019. BUDIMPEŠTA

DATUM PUTOVANJA: 29.12.2018. – 01.01.2019.

1. dan
Polazak autobusa u 7:00 sati s Autobusnog kolodvora u Zagrebu. Vožnja autobusom uz kraće usputno zaustavljanje radi odmora. Po dolasku u Budimpeštu slijedi panoramski razgled grada. Šetnja središtem grada, poznatom Vaci ulicom s mnoštvom skupocjenih trgovina, do poznate slastičarnice Gerbeaud. Slijedi odlazak na Csarnok – zatvorenu tržnice s velikim izborom svježih namirnica i idealno mjesto za kupovinu nacionalnih proizvoda i suvenira. Odlazak do hotela. Smještaj i kraći odmor. Navečer predlažemo romantičnu plovidbu Dunavom uz čašu šampanjca. Noćenje.


2. dan
Doručak. Odlazak na razgled grada u pratnji lokalnog vodiča: Trg Heroja, Andrássy ulica, Opera, bazilika sv. Stjepana, Parlament, Ribarska kula, Matijaševa crkva, Budimska tvrđava, Citadela. Slobodno poslijepodne za osobne programe, kupovinu u dućanima Vaci ulice ili posjete muzejima. Navečer predlažemo večeru u čardi „Vinske katakombe”, koja uključuje folklorni program uz pratnju ciganskog orkestra, tradicionalna jela mađarske kuhinje, piće. Noćenje.


3. dan
Doručak. Predlažemo cjelodnevni izlet autobusom do tri grada na obali Dunava. Posjet Ostrogonu s najvećom bazilikom u Mađarskoj, s čije terase se vidi most Marije Valerije, koji povezuje mađarsku i slovačku obalu Dunava. Na pola sata vožnje nalazi se Višegrad, s ostacima kraljevskog dvorca i poznate tvrđave, odakle se pruža predivan pogled na Dunav. Na povratku u Budimpeštu put nas vodi preko Senandrije, poznatog turističkog odredišta. Stari grad je dobro sačuvao bogatu baroknu kulturu i mediteranski ambijent. Povratak u Budimpeštu u popodnevnim satima. Doček Nove godine na ulicama i trgovima grada, noćnim klubovima ili organizirani doček na brodu


4. dan
Doručak. Slobodno vrijeme za novogodišnju šetnju živahnim ulicama Budimpešte ili posjet Zoološkom vrtu. Odlazak iz Budimpešte u popodnevnim satima. Zaustavljanje na jezeru Balaton, gdje predlažemo ručak u poznatoj Kukorica čardi. Dolazak u Zagreb u večernjim satima.