Nova godina na otoku sreće uz Doris Dragović i novogodišnji program! Rajski Rab na 4 dana/3 noćenja s polupansionom za dvoje u hotelu International uz korištenje fitnessa, finske saune...od 2249kn!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Bogat novogodišnji program je organiziran na Trgu Municipium Arba i zabavu do ranih jutarnjih sati uz Doris Dragović! Napomene za djecu u sobi s roditeljima na pomoćnom ležaju: 0 - 6 godina prvo dijete gratis! Kupon se može iskoristiti isključivo od 29.12.18. do 02.01.19.!

Doček Nove godine na trgu - posjetitelje će zabavljati grupa Venus do dolaska glavne zvijezde večeri Doris Dragović koja će pjesmom uvesti Rab u 2019. godinu!

Doček Nove godine posebno je razdoblje u svačijem životu jer upravo tada promišljamo o prošloj godini i željno iščekujemo Novu. Doživite početak Nove 2019. na prelijepom mjestu kao što je otok Rab i hotel International!


Hotel International se nalazi u srcu starog grada na samoj rivi. Okružen je antičkim kamenim ulicama koje pozivaju na šetnju i otkrivanje bogate Rapske kulturne baštine. Ako niste za šetnju tu je Božićno-novogodišnji vlak koji spaja stari grad i novi centar. Uživajte na Rabu uz bogat višednevni kulturni i zabavni program uz poznate grupe, limenu glazbu, folklorno društvo i uz bogatu tradicionalnu gastronomsku ponudu.

Kategorizacija: ***
Broj soba: 138
Recepcija; hotelski restoran; aperitiv bar; Lounge bar Escape;Restoran & Lounge bar Dock 69; Pool bar; sauna; fitness; najam bicikla.
 

Za Novu godinu 01.01.2019. uključen u cijenu: BRUNCH - doručak + ručak, trajat će od 08 do 14 h!


Ponuda uključuje i -20% na masaže, korištenje fitness sobe, korištenje finske saune, gratis parking i vođenje po gradu Rabu sa licenciranim vodičem!

Opuštanje
Opustite svoje tijelo i pronađite mir. Dopustite da vas uz čarobne mirise ružmarina, lavande, limuna razmazimo opuštajućim tretmanima i aromatskim masažama.
Priuštite si odmor od zamorne svakodnevice, riješite se nepotrebnoga stresa i zakoračite u opuštajući svijet wellnesa. Obnovite energiju jednim od re-energize tretmana ili se vratite u formu u fitness centru. Nakon minuta provedenih u toploj sauni, osvježite se zdravim i prirodnim koktelom za detoksikaciju organizma.
Doživite potpuni osjećaj zadovoljstva, zdravlja i ljepote u našem wellness centru.

Obiteljski odmor
Hotel International, uz razne pogodnosti i pristupačne cijene, obiteljima jamči nezaboravan odmor u obiteljskim sobama te nudi mnoštvo aktivnosti za sve njezine članove.

Bogat novogodišnji program je organiziran na Trgu Municipium Arba i zabavu do ranih jutarnjih sati uz Doris Dragović! Za dobru zabavu pobrinuti će se i Željko Bebek koji nastupa 29.12.18.

Novogodišnji program grada Raba: 

29.12. - Popodnevno božićno druženje Žive jaslice - Udruga Tunera uz bogati kulturni program u obližnjem parku Dorka od 17:00 sati 

Na Gradskom trgu udaljenom samo 100 m uz bogatu ponudu jela i pića naših adventskih kućica uživajte u nastupu Željka Bebeka!


30.12. - 10:00h obilazak grada uz pratnju stručnog vodiča 

31. 12. Silvestrovo Od 10:00 sati na glavnom trgu bogat cjelodnevni kulturni i zabavni program uz folklorno društvo Rapski tanac, limenu glazbu DVD-a Rab i tradicionalnu gastronomsku ponudu. U 12:00h organiziran je dječji doček Nove godine.