PodržimoNaše

[SPLIT] AKCIJA za sve koji sumnjaju na poremećaji funkcije štitnjače! Za samo 99 kuna obavite TESTIRANJE HORMONA ŠTITNJAČE - TSH, f T3, f T4 u Poliklinici LabPlus!!!

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U današnje vrijeme brzog života i povećanog stresa sve su češći poremećaji funkcije štitnjače. Povećana koncentracija hormona (hipertireoza) dovodi do poremećaja općeg stanja organizma i simptoma kao što je nesanica, razdražljivost, pojačano znojenje, opadanje kose... Kupon se može iskoristiti do 20.12.2018.!

Prije nego dođe trenutak u Vašem životu kad vam netko kaže da smirite hormone, možda je bolje da ih provjerite, jer ako ih otkrijete u ranom stadiju bolesti štitnjače se daju izliječiti ili barem jako dobro kontrolirati!


Mogućnost testiranja tijekom cijelog dana- (u redovno radno vrijeme). Nalazi gotovi isti dan. Nije potrebna prethodna najava i rezervacija termina.

TESTIRANJE HORMONA ŠTITNJAČE

TSH je hormon hipofize koji stimulira sintezu i lučenje metabolički aktivnih hormona štitnjače, tiroksina (T4) i trijodtironina (T3). 

Ako štitna žlijezda izlučuje premalo hormona, inhibicija hipofize i hipotalamusa bit će smanjena, pa će se poticanje štitaste žlijezde povećati. 


Analize se obavljaju najmodernijim instrumentima uz upotrebu najkvalitetnijih reagensa za laboratorijske pretrage.

Medicinske i biokemijske analize osnove su dijagnosticiranja stanja organizma. 70% dijagnoza postavlja se na temelju laboratorijskih pretraga koje su početni korak u liječenju i kontroli različitih bolesti. Kvaliteta, uslužnost i visoki standardi njihov su prioritet.