Dočekajte Novu 2019. u Splitu uz Great Gatsby stil! 3 dana/2 noćenja za dvoje u hotelu Katarina uz doručak, wellness, svečanu gala večeru, glazbu uživo - Grupa Best i DJ-a Maria Hrstu...1499 kn!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uhvatite FIRST MINUTE ponudu u hotelu Katarina 4* za gala provod novogodišnje noći u Great Gatsby stilu te uz bogati gastronomski i glazbeni program zaplešite u 2019. ! Kupon vrijedi za 2 osobe u periodu od 30.12.18. do 02.01.19.!

Hotel Katarina idealno je mjesto za goste koji traže vrhunsku uslugu, moderno uređenje, ugodan ambijent i nezaboravan odmor u hotelu koji broji četiri zvjezdice.

Naši bogati sadržaji zasigurno će zadovoljiti i najzahtjevnije te Vam pružiti trenutke kojih ćete se uvijek rado sjećati i kojima ćete se uvijek iznova vraćati. U neposrednoj blizini Splita hotel Katarina smjestio se na samome na sjecištu puteva, u srcu Dalmacije – Dugopolju. Blizina autoceste i odlična povezanost s gradom Splitom čini ga jedinstvenim hotelom te vrste u ovom području.

Da sve prođe glatko povodom proslave Nove 2019. pobrinut će se ekipa iskusna u vođenju najboljih zabava, Grupa Best i tim hotela Katarina.

Novogodišnja zabava održat će se u svečanoj dvorani hotela Katarina na prvom katu koji u punom kapacitetu prima i do 500 gostiju.

Majstori u kreaciji nestvarne atmosfere – Grupa Best i DJ Mario Hrste i ove godine kreirat će vrhunski glazbeni program koji će doček Nove godine pretvoriti u nezaboravan događaj godine. Garancija su za vrhunsku atmosferu i sjajnu glazbu uz koju ćete plesati cijelu noć, no ovoga puta naša novogodišnja zabava biti će još i raskošnija.

Naše posjetitelje ćemo vratiti gotovo stotinu godina unatrag, u zlatno doba Hollywooda spekatakularnim tematskim partijem - Great Gatsby. Poželjan dress code za muškarce su smokinzi, leptir mašne i tregeri, dok se damama se preporučuju perlice, šljokice i perje, a elegantne haljinice s resicama su i više nego dobrodošle. Za dodatne rekvizite ćemo se pobrinuti mi, a neizostavan detalj svakako je dobro raspoloženje!

U doček Nove godine uključeno je piće dobrodošlice, novogodišnja gala večera i piće, čaša pjenušca u ponoć, glazba i zabava do ranih jutarnjih sati. 

A uz fotokabinu zabilježite nezaboravno iskustvo koje ćete pamtiti zauvijek. Uđite i zaustavite trenutak! Iza kulisa opušteno pozirajte i stvorite uspomenu koju ćete ponijeti kući i čuvati godinama.

 

Novogodišnji menu pogledajte ovdje

NOVOGODIŠNJI PROGRAM

*         20:00 Aperitiv dobrodošlice

*         21:00 Svečana novogodišnja gala večera u veličanstvenoj dvorani

*         00:00 Odbrojavanje uz pjenušac

*         Nastavak proslave

*         05:00 Kraj programa

Hotel Katarina 4* moderno je uređen i luksuzno opremljen hotel sa 181 smještajnom jedinicom i 403 kreveta, a nalazi se u poslovnoj zoni u Dugopolju na izlazu s autoceste Zagreb - Split. Smještaj u vrhunski opremljenim sobama samo je jedna od pogodnosti koje se nude u hotelu Katarina.

U ponudi hotela Katarina stoje Vam na raspolaganju: 63 double sobe, 96 twin soba, 7 luksuznih apartmana, 5 luksuznih junior suite-va, 7 soba za osobe s invaliditetom i 3 obiteljske sobe. Sve sobe i apartmani su prostrani, udobni i luksuzno opremljeni stilskim namještajem, klima uređajem, LCD TV, Sat TV, telefonom, mini-bar-om, elektronskim sefom, brzim besplatnim internetom, radnim stolom s radnom lampom, kupaonicom s kadom te sušilom za kosu, a hotel je izgrađen od bračkog i hercegovačkog kamena koji daje poseban ugođaj.

Posjetite wellness zonu hotela Katarina na 7. katu i doživite idealnu ravnotežu užurbanoj i stresnoj svakodnevnici s prekrasnim pogledom na ljepote krajolika. Iz ponude možete izabrati masaže i raznovrsne tretmane, fitness i saunu. Ne zaboravite spakirati svoj ​​kupaći kostim jer naš hotel raspolaže s unutarnjim bazenom i jacuzzijem koji su u svakom trenutku na raspolaganju našim gostima.