Jesensko i zimsko ruho Beograda uz Villa Forever i Crno jaje! Hladniji dani su ljepši uz odmor na 3 dana/2 noćenja s doručkom u superior sobama za dvoje i samo 699 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Udobno se smjestite u Villi Forever i otkrijte znamenitosti i posebnosti grada... Kupon vrijedi do 27.01.2019.! Osim u terminu od 28.12.2018. do 04.01.2019.!

O smještaju Villa FOREVER:

Nalazi se na samom raskršću urbanog privrednog centra grada, savske obale i kulturnopovijesnih obilježja grada, a ipak u mirnom okruženju u ulici Maršala Birjuzova. Villa Forever je dobar izbor za poslovni posjet, kao i turističko istraživanje Beograda. Villa Forever Vam nudi ugodan i udoban boravak, a ukoliko nas posjetite uvjerit ćete se da su nam udobnost i zadovoljstvo gosta na prvom mjestu.


Villa Forever je smještena u centru Beograda, u restauriranoj zgradi iz prvog desetljeća 20. stoljeća, koja je pod zaštitom Zavoda za zaštitu spomenika kulture grada Beograda.Raspolaže sa 14 elegantno i komforno opremljenih soba. Svaka soba posjeduje klima uređaj, mini bar, besplatni internet (LAN Wireless), plazma televizor i moderno opremljene kupaonice.


Lokacija:
Knez Mihailova ulica, najljepše i najpoznatije beogradsko šetalište, je par minuta od Ville. Glavni gradski trg – Trg Republike, Narodno pozorište i Narodni muzej su udaljeni 5 minuta šetnje.


Smjernica za dolazak autom do nas jest Brankov most koji se nalazi na 5 minuta hoda od nas.


Zeleni venac, s kojeg polaze i na koji dolaze skoro svi gradski autobusi, nalazi se na 50m od ville. Sa Zelenog venca također ide autobus broj 72 koji na svakih 30 minuta vozi do aerodroma.
Na par minuta šetnje od Ville su i srednjovjekovna tvrđava Kalemegdan u čijem je sklopu i ZOO vrt, kao i čuveno starobeogradsko boemsko šetalište Skadarlija sa brojnim restoranima i kafićima u kojima možete uživati u tradicionalnim srpskim jelima uz živu muziku. Na 10 minuta od Ville se nalazi i najpoznatija očna klinika "Sveti vid".


Autobusna i željeznička stanica su udaljene oko 5-8 minuta šetnje, a parkiralište "Obilićev venac" je na 50m od vile.
Na 5-10 minuta od Ville se nalaze i mnoge druge turističke atrakcije Beograda: Patrijaršija, Hram Svetog Save, Bajrakli džamija, Brankov most (preko koga za 10 minuta lagane šetnje možete doći do trgovačkog centra "Ušće"), SANU, Jevrejska opština i Sinagoga, kao i niz galerija, kazališta, kina, restorana, pošta, banaka.

ODMAH po primitku kupona, obavezna rezervacija na email: info@villa-forever.com, telefon za rezervacije +381 60 32 82 781 Tel: +381 11 32 82 781 ili viber +381 60 32 82 781!