Uz BTRAVEL dočekajte Novu godinu u pravom zimskom ugođaju u blizini skijališta Cortina d'Ampezzo! 8 dana/7 noćenja s polupansionom u hotelu Grand Misurina već od 5619 kn/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Neka Vam Nova 2019. godina započne uz zimske radosti i čarolije u blizini skijališta Cortina d'Ampezzo! Kupon vrijedi isključivo u terminu od 29.12.2018. do 05.01.2019.!

Hotel Grand Misurina smješten je u blizini skijališta Cortina d'Ampezzo, samo 8 km od hotela nalazi se gondola koja vozi na skijalište Cortine -Cristallo & Faloria odakle se žičarom i stazama možete spustiti u centar Cortine d'Ampezzo. Tijekom zime na raspolaganju je usluga prijevoza do skijaških staza koja vozi prema utvrđenom rasporedu.


U obližnjoj šumi Somaldida dostupne su izvrsne staze za skijaško trčanje, a škola skijanja za sve uzraste održava se na svega 500 metara od hotela, gdje se nalazi i manje skijalište.
U ovom modernom hotelu, tradicionalnog stila, koji se nalazi na nadmorskoj visini od 1756 metara, gosti mogu uživati u opuštajućem odmoru u srcu Dolomita I na samom jezeru Misurina.


Uživanje u ukusnim jelima u panoramskom hotelskom restoranu samo je dio ponude koja će obilježiti boravak u ovom objektu. 
Gosti se mogu opustiti u otmjenom lounge baru i wellness centru s turskom kupelji, fitness centrom, saunom te unutarnjim bazenom.


U piano baru 3 večeri u tjednu gosti mogu uživati u glazbi uživo, a u mini klubu organizirane su razne aktivnosti za djecu. U zajedničkim prostorijama na raspolaganju je WiFi.


 

Uključeno u cijenu: polupansion (buffet doručak , večera – klasično posluživanje, 1x tjedno tipična tradicionalna večer, u navedenom terminu 5.-12.1. uključeno i piće – 1/4 litre kućnog vina i 1/2 lire mineralne vode po osobi); 3x tjedno večeri uz živu glazbu, vanjski parking; ski bus do skijališta Faloria i Cristallo (fiksni redoslijed vožnje) WiFi (samo u lobiju); mini club za djecu od 4-11 god (5 sati dnevno/6 dana u tjednu)!


Sve sobe sadrže TV i mini bar, a većina uključuje drvene podove.
Sobe: Superior soba (3-4 osobe), Obiteljska soba (spavaća soba + dnevni boravak s kaučem na razvlačenje, min. 4 osobe), Super Family room (2 spavaće sobe + dnevna soba sa kaučem)