Ski opening u srcu Kamniško - Savinjskih Alpi na 2 dana/1 noćenje ili 3 dana/2 noćenja s polupansionom za dvoje u hotelu Krvavec uz ski karte za 2 dana i korištenje saune...od 1925kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Djeca do 6 godina gratis u sobi s 2 odrasle osobe! Ponuda se može iskoristiti isključivo od 23.11.18. do 26.12.18.!

Hotel Krvavec

U zagrljaju slovenskih planina, uživat ćete u nezaboravnom skijanju u hotelu koji se nalazi na najvišoj nadmorskoj visini u Sloveniji.

Uređen je u planinskom stilu. Smješten direktno na skijalištu, idealno je polazište za zimske i ljetne aktivnosti na planini Krvavec. U ugodnoj planinskoj atmosferi hotela alpskog ambijenta, tijekom cijelog vašeg odmora, na raspolaganju vam je ljubazno osoblje hotela. Hotelske goste poslužujemo bogatim doručkom i slasnom večerom lokalnih gastronomskih specijaliteta. Tijekom dana je u hotelu na raspolaganju samoposlužni restoran, a možete se okrijepiti i na popularnoj Plaži, vanjskoj terasi s barom, glavnom mjestu dnevnog okupljanja i zabave na planini, koja se nalazi u neposrednoj blizini hotela.    

Hotel nudi wellness s intimnom infracrvenom te finskom unutarnjom i vanjskom saunom s izlazom direktno na snijeg koje doprinose jačanju vašeg imunološkog sustava, izlučivanju otrova iz tijela, potrošnji kalorija i vašem boljem cjelokupnom osjećaju. U cijenu wellnessa su uključeni čisti ručnici te hladni i topli napici.
Gosti željni zabave moći će se do dugo u noć zabavljati u sobi za zabavu (Fun room) u kojoj mogu puštati vlastitu glazbu, zabaviti se stolnim nogometom, hokejom, pikadom ili biljarom.

Dvokrevetna soba

Pažljivo dizajnirana sobu s dva ležaja pruža udobnost i prostranost s daškom planinskog ambijeta.
Udobna soba s dva ležaja služi kako soba za dvije osobe. Opremljena je u planinskom stilu, namještaj od masivnog drva i sa svime što vam je potrebno za ugodan odmor u svim godišnjim dobima (WC, tuš, sušilo za kosu, satelitska TV, Wi-Fi). Iz sobe se pruža prekrasan pogled na okolne vrhove Kamniško-Savinjskih Alpi te na dolinu Kokre.

Oaza opuštanja

Centar planinskog ambijenta hotela Krvavec nudi dvije finske (unutarnju i vanjsku) te infracrvenu saunu koje pripomažu opuštanju mišića, ojačavanju imunološkog sustava, izlučivanju otrova iz tijela, potrošnji kalorija i boljem cjelokupnom osjećaju.

 Možete također birati i između dvije vrste masaža, uz prethodnu rezervaciju. Odmorište i vanjska sauna su opremljeni panoramskim staklom te ograđenim izlazom na snijeg koji idiličnim pogledom na skijalište i večernjom idilom donose nezaboravno opuštanje.